понеделник, 30 януари 2012 г.

Guns N' Roses идват у нас през юли

Събитието ще се състои през лятото, в рамките на рок феста "Sofia Rocks". Билетите скоро ще бъдат пуснати в продажба.
Както "Импулс" ви съобщи преди време имаше голяма вероятност Guns N' Roses, Coldplay, Kings of Leon, Radiohead да посетят страната ни тази година. Това бяха разкрили организаторите в интервю пред Би Ти Ви. Няколко месеца по-късно една от най-успешните групи за всички времена ще дойде за първи път на родна земя.

Концерта на рокаджиите ще се състои или на 7 или на 8 юли, когато са официалните дати на фестивала. Домакин на проявата ще бъде столичния стадион "Българска армия". Все още не са обявени останалите участници в рок събитието, но със сигурност за него ще се говори доста дълго време преди и след "забиването" на легендите у нас. 

Бандата подготвя и новия си шести студиен албум, част от който ще представи на българските фенове. Очаква се да бъдат ясни цените на билетите, които скоро трябва да бъдат пуснати и в продажба.

Благодарение на "Болкън Ентъртейнмънт" през 2010-та в България пристигнаха Metallica, Slayer, Megadeth и Anthrax, Stone Sour, Alice In Chains, Manowar и Rammstein. През 2011-та на сцената на "Sofia Rocks" се качиха имена като Slade, Saxon, Mike & The Mechanics, Whitesnake и Judas Priest.



Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: