четвъртък, 5 януари 2012 г.

50 cent изпадна в депресия

Рапърът е убеден, че няма да живее дълго и се притеснява за наследството, което ще остави след себе си. Той внася и драстични промени в последният си клип.
36-годишния певец, счита, че вече е "бита карта" и дори няма желание да промотира албумите си. В последното си видео "Nah Nah Nah" феновете виждат доста агресия, кръв и убийства, които не са в стила на 50 cent. Свикнали сме в клиповете му да има красиви жени, танцуващи край него и скъпи коли. Не са малко тези, които се питат какво е предизвикало изпълнителят рязко да смени визията на проектите си?!

В туитър той написал серия от постове, в които казва, че е загубил вяра в отбора, от който е част. Няма вече да рекламира музиката си. В момента той пишел филм, върху който искал да се фокусира. 

"Не съм разстроен, убеден съм, че няма да живея още дълго. Това е причината да започна моят уличен начин на живот. Искам да видя с какви проблеми се сблъскват хората там." 

Въпреки че има собствен музикален лейбъл, той разкрива, че е отврътен от колегите си и политиците. Искал да е птица, за да може да се "изходи" на света. 

Tук можете да гледате последното видео на рапъра и сами прецените дали новото гангстерско поведение му отива или предпочитате старото му амплоа: http://www.youtube.com/.


                                                                                  Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: