сряда, 4 януари 2012 г.

Адел с нова любов

След като певицата написа два албума посветени на любовните си разочарования, тя била забелязана на романтична почивка в компанията на нов мъж.


През 2009-та година британката се разделя с приятелят си. Това е причината да направи песни като "Rolling in the deep", "Someone like you" и други. В края на декември 2011-та Адел споделя, че е готова отново да срещне любовта.

Месец по-късно мечтата й става реалност. Изпълнителката била фотографирана от папараци, а на снимката се вижда, че целува и прегръща 36-годишния Саймън Конеки, който ръководи благотворителни кампании. Това станало по време на почивката им покрай Нова година във Флорида.

Въпреки че има над десет години разлика, двойката не се притеснява да показва чувствата си. Много от феновете на певицата се надяват, че новите й проекти ще станат по-диманични и по-оптимистични. 

Британския таблоид "The Sun" съобщи в петък, че двамата влюбени били забелязани около Националният природен парк в Маями. Малко по-късно се разхождали по плажа, след което взели лодка, за да посетят убежището на алигаторите. 


Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: