четвъртък, 19 януари 2012 г.

Звездните бебета на 2012-та

Някои от най-популярните и обичани лица от световната музикална и кино индустрия ще станат родители през тази година. Вижте кои са те...
Първото и най-известно бебе, което ще остане в историята със записа, който баща му направи три дни след раждането, е Блу Айви Картър. Дъщерята на Бионсе и Джей Зи се чу да плаче в трак, който музиканта веднага пусна в нета. Освен това, семейството е похарчило хиляди левове за диамантен стол, в който певицата да кърми новороденото. Във виртуалното пространство се появиха и фотоси, на които се вижда болницата, която прилича на 5-звездна хотелска стая, в която изпълнителката е родила. 

Преди броени дни излезе информация, че Анджелина Джоли е бременна с четвъртото си дете. Тя е в третия месец, но само най-близките й хора знаят за това. Въпреки потайността, двойката съобщи пред американските медии, че не е изключено скоро фамилията им да се увеличи с още един член. Около десетина на брой са осиновените и биологичните деца на Брат и Анджи. Благодарение на детегледачките, актьорите успяват да балансират между професионалните и личните си ангажименти. 

За радост на мнозина - бившата съпруга на Брат Пит - Дженифър Анистън готви сватба. МТВ пусна новината, че актрисата очаква първото си дете и е в шестия месец. Като повечето известни лица и Джен не се хвали с вестта, но определено е развълнувана понеже е на 42 години и дълго време чакаше да срещне подходящ партньор, от когото да забременее. Явно връзката й с Джъстин Теру се оказа сериозна и резултата е видим.

След няколко любовни разочарования колумбийската певица Шакира попадна в мрежите на футболиста Жерар Пике. Техния романс започнал след клипа "Waka Waka", който направи блондинката за световното първенство в Африка през 2010-та. Запознати твърдят, че сватба ще има през лятото, а в момента красавицата чака първото си дете.


Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: