вторник, 10 януари 2012 г.

Арестуваха Snoop Dogg

Рапърът бил хванат от полицията понеже притежавал три пакета марихуана. Делото по случаят ще се гледа в края на месеца.
Феновете на Snoop Dogg и протежето му Wiz Khalifa знаят, че двамата са луди на тема трева. В повечето им клипове се говори предимно за леката дрога. В реалният живот обаче в някои щати в Америка е забранено употребата и притежанието на марихуана. 

Някои се шегуват, че да обвинят звездата, че е собственик на любимото си вещество е все едно да забранят на бисквитеното чудовище от "Улица Сезам" да спре да яде бисквити. Инцидентът станал на граничния пункт Сиера Бланка в САЩ. Органите на реда претърсват буса на певеца, който се прибирал след концерт и откриват наркотикa. Това става в три часа сутринта на 7 януари. Рапърът признал, че пакетите са негови и бил откаран в затвора за показания, след което бил пуснат на свобода. На 20 януари ще се гледа делото като тогава американеца трябва да отговори на обвиненията по подобаващ начин, защото в противен случай го чака строга присъда. 

Това не е първия път, когато легендата на черната музика е спиран за проверка и е хващан в нарушения към закона. Още от 90-те години той си има стабилно минало и дори му е било забранено да влиза за определен период от време в някои страни като Великобритания и Австралия.


Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: