вторник, 17 януари 2012 г.

Димо Алексиев става режисьор

Актьорът обяви, че през 2012-та иска да направи собствен моноспектакъл, който сам да режисира и в който да участва.
В предаването на Би Ти Ви "Преди обед" блондина беше на гости с цялото си семейство - приятелката му Ана и дъщеря им Лора. Зрителите разбраха, че освен грижовен баща е и изключителен професионалист на сцената и екрана. 

Стана ясно, че за актьора не е проблем да излезе чисто гол  в "Калигула", да играе гей в сериала "Седем часа разлика". Имало и слухове, че на улицата се е правел на просяк, за да привлече вниманието на хората.

"Той не търси провокацията, тя сама го намира." - коментира майката на детето му. 

По-интересното около кариерата на красавеца е, че е напуснал Народния театър "Иван Вазов" понеже не желае повече някой да му нарежда в коя постановка да участва и по какъв начин да си върши работата. Той не скри, че през идната година има за цел да реализира проект от рода на това, което направи колегата му Мариус Куркински. 

Димо Алексиев иска да се концентрира над стойностни идеи - да прави независим театър, в който да не му казват какво да бъде и същевременно да е подплатен с добра актьорска игра. Предстоящото му представление ще е на сериозна тематика.

Преди година друг любимец на българската публика Асен Блатечки също обяви, че ще става режисьор на собствените си спектакли и днес те жънат големи успехи. Пожелаваме попътен вятър и на Димо и очакваме с интерес новите му проекти.


Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: