вторник, 3 януари 2012 г.

Графа, Любо и Орлин Павлов oтблизо

Музикантите гостуваха на 31 декември на Лора Крумова. Те разказаха какво са преживели през 2011-та и с какви очаквания са за Новата година.


В последния ден на изминалата 2011-та година момчетата не бяха в студиото на Би Ти Ви, където обикновено водещата задава въпроси на гостите си. Певците бяха на кафе, където вместо журналист, те самите си направиха блиц интервю. 

Така зрителите научиха, че Влади е станал татко за втори път, което го прави изключително мил, нежен и внимателен в личен план. Благодарен е за съпругата си и децата си, които са го вдъхновили да напише песен като "Никой". В професионален план миналата година той беше музикален директор на X Factor, oсвен това направи концерт в зала 1 на НДК под мотото "От любов към живота", чиято кауза беше да се съберат средства за закупуване на апаратура за превенция на рака на гърдата. На една сцена Графа събра имена като Белослава, Хилда Казасян, Сантра, Спенс, Веселин Веселинов - Еко, Жоро Янев, Димитър Семов, Mирослав Иванов и други. Определено ако "Монте мюзик" издаде DVD от уникалния лайф ще зарадва феновете на качествената българска музика.

Любо пък не можеше да се похвали с успехи от лично естество, но сподели доста интересни неща за кариерата си. Макар в средата на година да си счупи крака на участие във Варна, изпълнителят разкри, че с контузията си е направил повече концерти, отколкото когато е бил в отлично здраве. Не на последно място той си пожела да има повече срещи с приятелите си, с които да разговарят на сериозни теми.

Орлин Павлов, който последните години се изгуби от светските среди, обеща да издаде нов албум тази година. В момента работил по своите проекти и се надява скоро компилацията да види бял свят. В личен план е щастливо влюбен в приятелката си Яна и не отрече, че може да се оженят. Влади от своя страна му пожела да си имат и бебе в най-скоро време, защото нямало нищо по-хубаво от това.

Целият непринуден разговор между музикантите мина като за един миг. Всеки, който го е гледал казва, че господата са много естествени, готини и свежи. Тук можете да видите цялото видео: http://www.btv.bg/.

Снимкаhttp://www.google.bg/

Няма коментари: