вторник, 24 януари 2012 г.

Жени Калканджиева става водеща

След като отказа да работи в TV7 красавицата избра Нова телевизия като ще заеме мястото на бившата съпруга на Иван Христов - Вихра.
Медиите у нас до последно пускаха слухове, че Жени, Вихра и певицата Камелия са в доста обтегнати отношение понеже спорели коя ще бъде по-добра водеща. Вече стана ясно, че поради семейните драми отчаяната съпргуха - Вихра ще отиде в TV7 и ще посвети цяло предаване на изневерите на мъжа си, а блондинката ще се прости със сегашното си риалити. Мис България пък ще е новото лице на "Станция Нова" и от тази неделя ще я гледаме на екран. 

Калканджиева гостува в сутрешния блок "Здравей България", където разкри някои от промените, които ще станат в рубриката "Съпругите". Тя допълни, че в първите няколко епизода ще се притеснява, което е нормално, но е казала на стилистите, че иска да изглежда секси, а не като обезверена жена.
Освен това по искане на манекенката в кухнята ще се приготвят повече здравословни гозби тъй като наближават пролетните месеци и сега е подходящо време организма ни да свикне с приема на по-леки храни.

За Жени ролята на водеща е предизвикателство. Тя мечтае да участва и в киното след време, а ако това стане то задължително нейното желание е да бъде лошата във филма. Брюнетката съветвала бивши модели, които са на възраст, да се ориентират към актьорството, защото това било световна практика. Така например Шарън Стоун в момента е по-известна като актриса, отколкото като манекенка.



Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: