вторник, 17 януари 2012 г.

Алекс от „Стъклен дом” призна, че си пийва

Актрисата не крие, че посяга към чашката, но не прекалява. Само леко премрежвала поглед, но това било нормално за хората на изкуството. 
Луиза Григорова споделя в интервю за Би Ти Ви, че обича да се забавлява с приятели. Въпреки спекулациите, че младата дама не се разбира с майка си в сериала – Яна Маринова, брюнетката обясни, че двете са близки и няма какво да делят. 

Относно личния си живот, момичето допълни, че обича Явор Бахаров, но все още не са мислили сериозно да сключат брак. 

Интересно е, че госпожицата макар и едва на 21 години вече има предпочитания към изявите си. Тя признава, че телевизията й е атрактивна, но театъра предава една по-специална атмосфера за нея. 

Друг любопитен факт около талантливата девойка е че тя е родена в Перник. Макар повечето столичани да не са добронамерени към хората от този прочут град, Луиза се гордее, че е родом от там и дори разказа няколко вица в ефир. 

Слабостта й явно като на повечето артисти е алкохола. Преди време гаджето й беше заловено с марихуана, а нейната колежка Радина Кърджилова беше хваната от папараци да пие бира на улицата. Младежите не веднъж са разказвали в интервюта, че редовно купонясват заедно и не са малко случаите, когато са злоупотребявали с надигането на чашките. 



Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: