понеделник, 23 януари 2012 г.

Официално: Сийл се развежда

Новата 2012-та изненада меломаните освен с новините за бебетата на едни и разделите на други. Певеца Сийл и модела Хайди Клум потвърдиха, че слагат край на отношенията си. 
След седем години брак Сийл и Хайди Клум обявиха, че се разделят. Те бяха сочени като едни от любимците на публиката и едни от най-силните двойки в Холивуд. 

Макар да не са вече заедно, двамата споделят, че все още се обичат, но са се отчуждили един от друг. Пред американските медии обясняват, че са имали щастливи мигове и любовта винаги е била тази, която ги е свързвала, но след дълго търсене и изследване на душите си - изпълнителят и красавицата решават да прекратят романса си. 

"Ние имахме дълбоко уважение един към друг по време на брака и ще продължим да се обичаме. Това ще е приятелски процес и защитата на нашите деца остава наш основен приоритет. Благодарим на нашето семейство, приятели и фенове за милите думи и подкрепа. Ние оценяваме, че зачитат личното ни пространство.", допълват те.

Германската се омъжи за британеца през 2005г., от когото има три деца. Сийл пък се грижеше и за доведената си дъщеря. Тя е плод на любовта между манекенката и
италианския бизнесмен Флавио Бриаторе.

Скоро се носеше слуха, че и друга звездна двойка е на път да сложи край на връзката си - Джони Деп и Ванеса Паради. Все още обаче няма официална информация от страна на актьора и певицата дали това е истина.


Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: