петък, 27 януари 2012 г.

Birdman: Nicki Minaj е женската версия на Lil Wayne

Американския рапър и продуцент виждал много прилики в действията на двамата. Наскоро той записа общ проект с тях и е събрал достатъчно впечатления за певците.
Според рапъра, лудото лейди взаимства много от колегата му и нейната музика ставала все по-добра в последните месеци. След като записаха хита "Y.U. MAD.", продуцента има доста положително мнение за изпълнителката.

Той споделя пред американското списание "Complex": "Току-що слушах нейния албум. Тя е израснала толкова много като артист. Толкова е талантлива, че чак е страшно. Наистина е женската Weezy. Нейните умения и това, което прави с музиката си и начина, по който стои пред камера. Толкова талантлива, а е толкова млада. Това е един чисто нов стил. Аз съм изключително радостен, че е от нашия екип."
 
Разбира се, Birdman е развълнуван и за предстоящия албум на  Lil Wayne - "I Am Not A Human Being 2", който е напълно завършен и се очаква да бъде пуснат на пазара в началото на лятото, но все още не са избрали официалната дата за промоцията.Уейн работил много и нямало никакви съмнение, че проекта ще се реализира скоро.



Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: