понеделник, 9 януари 2012 г.

DMX идва в София

В края на миналата седмица Биг Ша съобщи, че легендарния рапър ще посети страната ни. Събитието ще е на 26 януари в столицата.
След като варненеца доведе имена като Ja Rule, Lil Jon, Jeremih и Redman, сега идва реда и на DMX. Преди две години звездата записа песен с Мишо Шамара. Това беше и причината музикантите да се запознаят. Въпреки че мнозина не харесаха общия им проект тогава, все пак има и положителен резултат от срещата на двамата рапъри. Българската публика ще стане съпричастна към поредното уникално черно шоу на изпълнител от световен ранг.

Участието на американеца у нас е част от програмата на турнето му - "Rebirth Tour". След като излезе от затвора в края на лятото миналата година, певеца се отдаде на социални дейности. Той посети ранени войници в Тексас и игра баскетбол в инвалидна количка с тях. Няколко месеца по-късно тръгва на обиколка, за да представи песните от новия си албум "Undisputed", който трябва да излезе през 2012-та. 

Концерта на легендата на хип-хопа ще се състои на 26 януари - четвъртък в столичния клуб Yalta. В интернет вече са пуснати в продажба билети за събитието, а цените са от 25 и 30 лева.

Несъмнено партито ще си струва, а подгряващи изпълнители ще бъдат DJ Stancho & Big Sha. Последният, който скоро навърши 39 години, явно взема пример от чуждестранните си колеги, тъй като все по-често се изявява като промоутър на известните гангстери, отколкото като творец.


Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: