вторник, 31 януари 2012 г.

Halle Berry стана рекламно лице на Deichmann

Актрисата се снима в рекламния спот на веригата в края на миналата година. През март пък красавицата ще пусне своя собствена марка за обувки.
След като сложи окончателно край на актьорската си кариера Холивудската перла си намери ново амплоа - модата. В интернет се появи видео, на което се вижда как тя позира за германската верига за обувки и доста умело се спрява със задачата на модел. Усмихната, свежа, стилна, уверена в себе си и под звуците на Адел, американката засне рекламата към новите колекции на Deichmann. Фотосесията се състоя на 21 декември в Берлин, Германия.

Интересното е, че след два месеца Halle Berry ще пусне своя собствена колекция за обувки. Разбира се, името на марката не е случайно:"5th Avenue" / "5-то Авеню". Улицата е известна в Ню Йорк освен със скъпите си имоти и с това, че е едно от най-популярните и обичани места за пазаруване на звездите.

Модните критици считат, че дебюта на актрисата като моден експерт предстои да бъде успешен. Знаете, че мнозина певици и актриси имат вериги за дрехи, козметика, други пък стават рекламни лица на безалкохолни напитки и т.н. Дойде времето и мулатката да направи своите първи стъпки в тази сфера.

Скоро феновете на Бери ще я видят във визията на супер момичето на Джеймс Бонд, още повече, че през 2008-ма тя спечели награда от мъжко списание за най-секси жена. Брюнетката никога не е криела страстта си към обувките. Това е и причината да създаде своя верига, която ще е достъпна за купувачите в 21 европейски страни през март.


понеделник, 30 януари 2012 г.

Guns N' Roses идват у нас през юли

Събитието ще се състои през лятото, в рамките на рок феста "Sofia Rocks". Билетите скоро ще бъдат пуснати в продажба.
Както "Импулс" ви съобщи преди време имаше голяма вероятност Guns N' Roses, Coldplay, Kings of Leon, Radiohead да посетят страната ни тази година. Това бяха разкрили организаторите в интервю пред Би Ти Ви. Няколко месеца по-късно една от най-успешните групи за всички времена ще дойде за първи път на родна земя.

Концерта на рокаджиите ще се състои или на 7 или на 8 юли, когато са официалните дати на фестивала. Домакин на проявата ще бъде столичния стадион "Българска армия". Все още не са обявени останалите участници в рок събитието, но със сигурност за него ще се говори доста дълго време преди и след "забиването" на легендите у нас. 

Бандата подготвя и новия си шести студиен албум, част от който ще представи на българските фенове. Очаква се да бъдат ясни цените на билетите, които скоро трябва да бъдат пуснати и в продажба.

Благодарение на "Болкън Ентъртейнмънт" през 2010-та в България пристигнаха Metallica, Slayer, Megadeth и Anthrax, Stone Sour, Alice In Chains, Manowar и Rammstein. През 2011-та на сцената на "Sofia Rocks" се качиха имена като Slade, Saxon, Mike & The Mechanics, Whitesnake и Judas Priest.



Снимка - http://www.google.bg/

петък, 27 януари 2012 г.

Birdman: Nicki Minaj е женската версия на Lil Wayne

Американския рапър и продуцент виждал много прилики в действията на двамата. Наскоро той записа общ проект с тях и е събрал достатъчно впечатления за певците.
Според рапъра, лудото лейди взаимства много от колегата му и нейната музика ставала все по-добра в последните месеци. След като записаха хита "Y.U. MAD.", продуцента има доста положително мнение за изпълнителката.

Той споделя пред американското списание "Complex": "Току-що слушах нейния албум. Тя е израснала толкова много като артист. Толкова е талантлива, че чак е страшно. Наистина е женската Weezy. Нейните умения и това, което прави с музиката си и начина, по който стои пред камера. Толкова талантлива, а е толкова млада. Това е един чисто нов стил. Аз съм изключително радостен, че е от нашия екип."
 
Разбира се, Birdman е развълнуван и за предстоящия албум на  Lil Wayne - "I Am Not A Human Being 2", който е напълно завършен и се очаква да бъде пуснат на пазара в началото на лятото, но все още не са избрали официалната дата за промоцията.Уейн работил много и нямало никакви съмнение, че проекта ще се реализира скоро.



Снимка - http://www.google.bg/

четвъртък, 26 януари 2012 г.

Кейт Мос стана диджей

Тя се оказа фенка на ретро и диско музиката. Манекенката се изяви в новото си амплоа на модно парти в Париж. 
Британката доказа, че не е безчувствена и скучна като повечето си колежки в бранша. Явно изкуството я влече и освен модния подиум, музикалната сцена също представлява интерес за нея.

Супермоделът показа уменията си на диджей във Франция. Тя пое пулта и си игра с него като селектираше любимите си изпълнители. Красавицата беше специален гост на Седмица на модата във френската столица. Облечена в дрехи на Прада, тя подгря публиката с хитове от 80-те и 90-те години. 

Мос зареждаше серия от песни на Мадона, Дона Съмър, Грейс Джоунс и Праймъл Скрийм. По-любопитното беше, че всички присъстващи се радваха на мелодиите, които звездата подбира и танцуваха на тях. Разбира се, не бяха малко и онези, които се снимаха с манекенката, която не се изявява често в това си амплоа. 



Снимка -  http://www.google.bg/

сряда, 25 януари 2012 г.

Дейвид Бекъм не е искал да бъде известен

Той споделя, че единственото му желание като по-млад е било да играе футбол. Нямал е за цел да е звезда или да е в топ листата на всички треньори.
Дейвид Бекъм, който е един от най-богатите, известни и красиви мъже на двадесети век казва: 
"Никога не съм искал да бъда популярен, интересувало ме е само да стана футболист."

Въпреки, че е 36 години, британеца няма намерение да се оттегли от футбола, защото счита, че все още е достатъчно добър, за да играе.

Пред американско мъжко списание, звездата разказва, че знае границите си. През последните няколко години се адаптира към
различните ситуации, позицията, възрастта си и прави всичко по силите си, за да даде най-доброто от себе си.

"Все още обичам да играя и да съм част от отбора. За момента не мисля за пенсиониране.", допълва още Бекъм.

Той има четири деца от мис Пош - Виктория Бекъм. Освен това, наскоро подписа нов двугодишен договор с ЛА Галакси и нямал търпение да чака до април, когато ще започне новия сезон.

Често хората му задавали въпроси понеже не разбирали защо е напуснал Европа. Отговорът обаче е много прост:
"Аз съм спечелил всичко, което някога съм искал да спечеля там и съм имал  много успешни години. Сега искам да постигна същото и в Америка."



Снимка - http://www.google.bg/

Деми Мур влезе в болница

Явно актрисата все още не може да преживее раздялата си с Аштън Къчър и прибягва до употребата на медикаменти. Според специалисти всичко се дължи на нервна основа.
На 23 януари звездата не се почувствала добре и се обадила на 911. След като лекарите отишли в дома й станало ясно, че Деми се нуждае от почивка и била откарана в болница за да й бъдат направени необходимите изследвания. 

Говорителят на актрисата споделил пред медиите, че тя е емоционално изтощена и стреса й е дошъл в повече в последните няколко седмици. Точно поради тази причина брюнетката е потърсила професионална помощ, но благодаряла на феновете и семейството й, че са до нея в този момент. 

Мур е отложила и снимките на филма, в който е играела ролята на феминистка, за да може да се възстанови от кризата, която е получила. Разбира се, за никого не е тайна и е видимо, че след скандала с бившия й съпруг, дамата загуби доста килограми и мнозина се притесняват за състоянието й. След шестгодишен брак с младока, красавицата го хвана в изневяра с по-млада жена през ноември миналата година и това беше краят на романса им. 

Наскоро и певицата Шинейд О'Конър обяви, че се развежда и беше злоупотребила с лекарства. Кейти Пери и колегата й Сийл също се сбогуваха с дългогодишните си партньори, но те не изпаднаха в депресии и не прибегнаха до съветите на специалисти, както направи американката.


Снимка - http://www.google.bg/

вторник, 24 януари 2012 г.

Жени Калканджиева става водеща

След като отказа да работи в TV7 красавицата избра Нова телевизия като ще заеме мястото на бившата съпруга на Иван Христов - Вихра.
Медиите у нас до последно пускаха слухове, че Жени, Вихра и певицата Камелия са в доста обтегнати отношение понеже спорели коя ще бъде по-добра водеща. Вече стана ясно, че поради семейните драми отчаяната съпргуха - Вихра ще отиде в TV7 и ще посвети цяло предаване на изневерите на мъжа си, а блондинката ще се прости със сегашното си риалити. Мис България пък ще е новото лице на "Станция Нова" и от тази неделя ще я гледаме на екран. 

Калканджиева гостува в сутрешния блок "Здравей България", където разкри някои от промените, които ще станат в рубриката "Съпругите". Тя допълни, че в първите няколко епизода ще се притеснява, което е нормално, но е казала на стилистите, че иска да изглежда секси, а не като обезверена жена.
Освен това по искане на манекенката в кухнята ще се приготвят повече здравословни гозби тъй като наближават пролетните месеци и сега е подходящо време организма ни да свикне с приема на по-леки храни.

За Жени ролята на водеща е предизвикателство. Тя мечтае да участва и в киното след време, а ако това стане то задължително нейното желание е да бъде лошата във филма. Брюнетката съветвала бивши модели, които са на възраст, да се ориентират към актьорството, защото това било световна практика. Така например Шарън Стоун в момента е по-известна като актриса, отколкото като манекенка.



Снимка - http://www.google.bg/

понеделник, 23 януари 2012 г.

Официално: Сийл се развежда

Новата 2012-та изненада меломаните освен с новините за бебетата на едни и разделите на други. Певеца Сийл и модела Хайди Клум потвърдиха, че слагат край на отношенията си. 
След седем години брак Сийл и Хайди Клум обявиха, че се разделят. Те бяха сочени като едни от любимците на публиката и едни от най-силните двойки в Холивуд. 

Макар да не са вече заедно, двамата споделят, че все още се обичат, но са се отчуждили един от друг. Пред американските медии обясняват, че са имали щастливи мигове и любовта винаги е била тази, която ги е свързвала, но след дълго търсене и изследване на душите си - изпълнителят и красавицата решават да прекратят романса си. 

"Ние имахме дълбоко уважение един към друг по време на брака и ще продължим да се обичаме. Това ще е приятелски процес и защитата на нашите деца остава наш основен приоритет. Благодарим на нашето семейство, приятели и фенове за милите думи и подкрепа. Ние оценяваме, че зачитат личното ни пространство.", допълват те.

Германската се омъжи за британеца през 2005г., от когото има три деца. Сийл пък се грижеше и за доведената си дъщеря. Тя е плод на любовта между манекенката и
италианския бизнесмен Флавио Бриаторе.

Скоро се носеше слуха, че и друга звездна двойка е на път да сложи край на връзката си - Джони Деп и Ванеса Паради. Все още обаче няма официална информация от страна на актьора и певицата дали това е истина.


Снимка - http://www.google.bg/

петък, 20 януари 2012 г.

Дъщерята на Том Круз е най-стилно дете за 2011-та

Госпожицата беше избрана за най-модерното хлапе, което има известни родители. Въпреки че е едва на пет години, според критиците, гардероба й е забележителен.
Сури Круз за поредна година стана популярна със стила си на обличане. Тя изпревари в класацията децата на имена като Анджелина Джоли, Мадона, Виктория Бекъм, Гуен Стефани и други.

От ранна детска възраст малчуганите се борят за първото място. Модните специалисти са изумени как едно пет годишно момиченце може да има такъв впечатляващ вкус и усет към дрехите. Разбира се, не трябва да подценяваме и нейните родители, които се грижат за външния й вид.

На второ място за момента е дъщерята на Виктория Бекъм - Харпър, която ще бъде най-изисканата от цялото семейство след няколко години, предвиждат критиците като имат в предвид каква перфекциониска е мисис Пош.

Третото място остана за щерката на поп иконата Мадона - Лурдес. Тя също може да се каже, че налага тенденциите и вдига нивото. Наследила е много от майка си - индивидуалност, вкус и със сигурност медиите ще следят развитието й през следващите години.


Снимка - http://www.google.bg/

четвъртък, 19 януари 2012 г.

Звездните бебета на 2012-та

Някои от най-популярните и обичани лица от световната музикална и кино индустрия ще станат родители през тази година. Вижте кои са те...
Първото и най-известно бебе, което ще остане в историята със записа, който баща му направи три дни след раждането, е Блу Айви Картър. Дъщерята на Бионсе и Джей Зи се чу да плаче в трак, който музиканта веднага пусна в нета. Освен това, семейството е похарчило хиляди левове за диамантен стол, в който певицата да кърми новороденото. Във виртуалното пространство се появиха и фотоси, на които се вижда болницата, която прилича на 5-звездна хотелска стая, в която изпълнителката е родила. 

Преди броени дни излезе информация, че Анджелина Джоли е бременна с четвъртото си дете. Тя е в третия месец, но само най-близките й хора знаят за това. Въпреки потайността, двойката съобщи пред американските медии, че не е изключено скоро фамилията им да се увеличи с още един член. Около десетина на брой са осиновените и биологичните деца на Брат и Анджи. Благодарение на детегледачките, актьорите успяват да балансират между професионалните и личните си ангажименти. 

За радост на мнозина - бившата съпруга на Брат Пит - Дженифър Анистън готви сватба. МТВ пусна новината, че актрисата очаква първото си дете и е в шестия месец. Като повечето известни лица и Джен не се хвали с вестта, но определено е развълнувана понеже е на 42 години и дълго време чакаше да срещне подходящ партньор, от когото да забременее. Явно връзката й с Джъстин Теру се оказа сериозна и резултата е видим.

След няколко любовни разочарования колумбийската певица Шакира попадна в мрежите на футболиста Жерар Пике. Техния романс започнал след клипа "Waka Waka", който направи блондинката за световното първенство в Африка през 2010-та. Запознати твърдят, че сватба ще има през лятото, а в момента красавицата чака първото си дете.


Снимка - http://www.google.bg/

сряда, 18 януари 2012 г.

Известен не значи перфектен

Много хора мислят, че звездите трябва да изглеждат безупречно и да са без недостатък. Перфектни обаче няма и всички сме човешки същества със своите недостатъци и пороци. 
В последните седмици медиите редовно започнаха да критикуват имена като Кристина Агилера, Марая Кери, Бритни Спиърс, Дженифър Лопес и много други, които имат проблеми с килограмите. Отстрани е много лесно да съдим, но едва ли някой от тези, които сочат с пръст се е замислил и е потърсил причината за напълняването на певиците. Те са родили и отгледали децата си, някои от тях имат бащи, други – не. Да си добър родител и в същото време популярен и успял музикант не е толкова лесно, колкото изглежда. 

Съвсем скоро феновете на Кристина ще я видят на корицата на модно списание като формите й са коригирани с фотошоп и на снимките се виждат определени части от тялото й. 

Марая пък се появи в едно от коледните си видеа с близо десетина килограма отгоре и въпреки всичко това не й попречи да облече къса червена рокля. 

Бритни и Джен, които пък са едни от най-обсъжданите изпълнителки на двадесети век, стават все по-елегантни и женствени в последните си клипове. Нещо повече, те дори са успели да смъкнат излишните натрупани килца.


вторник, 17 януари 2012 г.

Димо Алексиев става режисьор

Актьорът обяви, че през 2012-та иска да направи собствен моноспектакъл, който сам да режисира и в който да участва.
В предаването на Би Ти Ви "Преди обед" блондина беше на гости с цялото си семейство - приятелката му Ана и дъщеря им Лора. Зрителите разбраха, че освен грижовен баща е и изключителен професионалист на сцената и екрана. 

Стана ясно, че за актьора не е проблем да излезе чисто гол  в "Калигула", да играе гей в сериала "Седем часа разлика". Имало и слухове, че на улицата се е правел на просяк, за да привлече вниманието на хората.

"Той не търси провокацията, тя сама го намира." - коментира майката на детето му. 

По-интересното около кариерата на красавеца е, че е напуснал Народния театър "Иван Вазов" понеже не желае повече някой да му нарежда в коя постановка да участва и по какъв начин да си върши работата. Той не скри, че през идната година има за цел да реализира проект от рода на това, което направи колегата му Мариус Куркински. 

Димо Алексиев иска да се концентрира над стойностни идеи - да прави независим театър, в който да не му казват какво да бъде и същевременно да е подплатен с добра актьорска игра. Предстоящото му представление ще е на сериозна тематика.

Преди година друг любимец на българската публика Асен Блатечки също обяви, че ще става режисьор на собствените си спектакли и днес те жънат големи успехи. Пожелаваме попътен вятър и на Димо и очакваме с интерес новите му проекти.


Снимка - http://www.google.bg/

Алекс от „Стъклен дом” призна, че си пийва

Актрисата не крие, че посяга към чашката, но не прекалява. Само леко премрежвала поглед, но това било нормално за хората на изкуството. 
Луиза Григорова споделя в интервю за Би Ти Ви, че обича да се забавлява с приятели. Въпреки спекулациите, че младата дама не се разбира с майка си в сериала – Яна Маринова, брюнетката обясни, че двете са близки и няма какво да делят. 

Относно личния си живот, момичето допълни, че обича Явор Бахаров, но все още не са мислили сериозно да сключат брак. 

Интересно е, че госпожицата макар и едва на 21 години вече има предпочитания към изявите си. Тя признава, че телевизията й е атрактивна, но театъра предава една по-специална атмосфера за нея. 

Друг любопитен факт около талантливата девойка е че тя е родена в Перник. Макар повечето столичани да не са добронамерени към хората от този прочут град, Луиза се гордее, че е родом от там и дори разказа няколко вица в ефир. 

Слабостта й явно като на повечето артисти е алкохола. Преди време гаджето й беше заловено с марихуана, а нейната колежка Радина Кърджилова беше хваната от папараци да пие бира на улицата. Младежите не веднъж са разказвали в интервюта, че редовно купонясват заедно и не са малко случаите, когато са злоупотребявали с надигането на чашките. 



Снимка - http://www.google.bg/

понеделник, 16 януари 2012 г.

Шинеъд О'Конър се развежда

Едва пет седмици, след като сключи брак ирландката заяви, че отново е сама. Освен това е направила и опит за самоубийство.
Личния живот на изпълнителката е в криза и то от доста време насам. След като шокира почитателите и пресата у нас с хипарското си облекло и разпуснатата си фигура през лятото, сега певицата отново е в центъра на събитията, но в отрицателен аспект. 

Изпълнителката обяви в официалната си страница, че бракът й с Бари Херидж е несъстоятелен. Тя посочва като причина за раздялата им медиите, които постоянно пускали слухове по техен адрес. Няколко дни по-рано звездата написа послание в туитър до феновете си, че спешно се нуждае от психиатър и от лекарства против депресия. 

„Нашите медии са заразно зло. От едно нежно цвете, каквото беше съпругът ми, те го очерниха толкова много и всичко беше насочено против мен. Аз се разболях и не бях в състояние да се справя с този проблем. Клюките на само един вестник ми причиниха толкова вреди, че заедно с мъжа ми решихме да сложим край на отношенията си и всеки да живее сам за себе си. Вече не смея да се обвързвам публично понеже едва ли ще преживея да гледам как хулят любовта на живота ми. Ще бъда себе си и ако на някой не му харесва – да потърси помощ. Аз съм си перфектна.”, споделя разтроената дама. 

 О'Конър разкри пред британския таблоид "Сън", че е взела свръхдоза в края на миналата седмица, а тази е направила опит за самоубийство като се нагълтала с антидепресанти. Мнозина разтревожени почитатели й дават хиляди съвети в интернет като се надяват тя да се възстанови от физическите и психически травми, които е получила.





Снимка - http://www.google.bg/

петък, 13 януари 2012 г.

Джейн Фонда проговори за разводa си с Тед Търнър

Актрисата разкри, че в живота й всичко се случвало със закъснение. Тя се научила как да бъде "имтимна", когато навършила 60 години.
74-годишната звезда, която е била омъжена три пъти споделя, че най-зле се чувствала, когато била с последния си съпруг - медийния магнат Тед Търнър. Американката не крие, че всичко в живота й ставало бавно. Нейният глас, пълнотата и умението й да е интимна с партньора до нея - са все неща, които се случили след като навършила 60 години. 

Джейн Фонда е на мнение, че уроците са безценни и без значение от времето, човек винаги се нуждае от тях. Макар с Тед да са имали над десет години брак и раздялата да е била много полезнена, съдбата си казала тежката дума. Американката знаела, че мъжа й е страшно богат - имал над 20 имота и частен самолет, но тя не се чувствала "цяла" с него. Това е и причината за края на романса им.

"Аз се преместих в стаята за гости в дома на дъщеря ми, който нямаше килер и бях сама с кучето си и бях добре. Изпитвах смесени чувства - беше ми тъжно, тежко, но в същото време усещах, че се връщам към себе си. Не се страхувах да бъда сама. За първи път в живота си не се плашех от факта, че ще съм без мъж до мен. Това беше един от повратните моменти в живота ми.", допълва носителката на множество Оскар-и. 

Другите двама бивши нейни спътници в живота са били френския кинорежисьор, от когото има дъщеря - Ванеса и политика Том Хейдън, от когото пък има син на име Трой.



Снимкаhttp://www.google.bg/

четвъртък, 12 януари 2012 г.

Мадона: Любовта ме подмладява

Певицата счита, че ключа към добрият й външен вид се дължи на това, че в последните години звездата търси връзки с по-млади мъже.
Скандалната поп икона, която в момента излиза с 24-годишния танцьор Брахим Зайбат, нямала скрита формула за подмладяване. Тя обаче е на мнение, че силните връзки я зареждат с повече енергия и блондинката съумява да даде най-доброто от себе си в тях. 

На премиерата на новия си филм "W. E." във Великобритания изпълнителката заяви следното:
"Каква е моята тайна? Любовта. Не знам, нямам тайни. Най-важното е да бъдеш щастлив." 

Мадона, която беше облечена с рокля на "Готие" и скъпи диаманти обяви също така, че няма да прави автобиографични ленти за себе си понеже албумите й представлявали живота й.  

По червения килим по повод новата лента минаха още звезди като Andrea Riseborough, James D'arcy, Abbie Cornish и Ronan Keating.



Снимкаhttp://www.google.bg/

сряда, 11 януари 2012 г.

Родни звезди пазарят от магазини second hand

Едни от най-популярните и обичани лица на българската музикална и театрална сцена си признаха, че обикалят веригите със стоки втора употреба.
Няколко дни преди Коледа певицата Белослава гостува на bTV Radio в предаването "За София". В него тя освен, че сподели за това как ще отпразнува предстоящите празници, сподели рецепта за коледни сладки, призна, че обича да обикаля магазините, които предлагат дрехи втора употреба, защото й доставяло удоволствие да се рови из старите вещи. 

Бубето допълни, че е нормално в бедните държави като България да виждаме хора, които нямат пари за храна, но носят скъпи и лъскави дрехи. Макар да е достатъчно известна и заможна, изпълнителката ни взема пример в това отношение от колегите си в световен мащаб. За разлика от американците обаче родните ни звезди са далеч в по-приличен външен вид, отколкото ежедневните фотоси на Мадона, Лейди Гага, Бритни Спиърс и други. 
Водещият направи комплимент на Белослава, че изглежда страхотно с кадифената рокля, която подхождала на цвета на косата й и която е закупена именно от такава верига.

Друг символ на българското кино и театър - Деян Донков също призна в свое интервю, че има слабост към чуждите марки, които се продават на сносни цени. Интересното е, че приятелката му Радина съобще не можела да си представи тя да се облича с дреха, която е носена от някои преди нея.
Той разкрива още: "Има много хубави маркови неща на прилични цени. По-добре да нося качествени неща, отколкото скъпи парцали, шити в някой китайски гараж."

Дали кризата е ударила родния шоубизнес или богатите и известните искат да са стилни за "без пари", оставаме да прецените сами. Факт е, че тепърва ще има и други, които ще изповядат греховете и издънките си. За дизайнерите и модните критици е въпрос на лош вкус да пазаруваш от магазини със стоки втора ръка. Някои пък са с различно виждане за нещата, не робуват на хорското мнение и правят каквото и където си поискат.


Снимка - http://www.google.bg/

вторник, 10 януари 2012 г.

Арестуваха Snoop Dogg

Рапърът бил хванат от полицията понеже притежавал три пакета марихуана. Делото по случаят ще се гледа в края на месеца.
Феновете на Snoop Dogg и протежето му Wiz Khalifa знаят, че двамата са луди на тема трева. В повечето им клипове се говори предимно за леката дрога. В реалният живот обаче в някои щати в Америка е забранено употребата и притежанието на марихуана. 

Някои се шегуват, че да обвинят звездата, че е собственик на любимото си вещество е все едно да забранят на бисквитеното чудовище от "Улица Сезам" да спре да яде бисквити. Инцидентът станал на граничния пункт Сиера Бланка в САЩ. Органите на реда претърсват буса на певеца, който се прибирал след концерт и откриват наркотикa. Това става в три часа сутринта на 7 януари. Рапърът признал, че пакетите са негови и бил откаран в затвора за показания, след което бил пуснат на свобода. На 20 януари ще се гледа делото като тогава американеца трябва да отговори на обвиненията по подобаващ начин, защото в противен случай го чака строга присъда. 

Това не е първия път, когато легендата на черната музика е спиран за проверка и е хващан в нарушения към закона. Още от 90-те години той си има стабилно минало и дори му е било забранено да влиза за определен период от време в някои страни като Великобритания и Австралия.


Снимка - http://www.google.bg/

понеделник, 9 януари 2012 г.

DMX идва в София

В края на миналата седмица Биг Ша съобщи, че легендарния рапър ще посети страната ни. Събитието ще е на 26 януари в столицата.
След като варненеца доведе имена като Ja Rule, Lil Jon, Jeremih и Redman, сега идва реда и на DMX. Преди две години звездата записа песен с Мишо Шамара. Това беше и причината музикантите да се запознаят. Въпреки че мнозина не харесаха общия им проект тогава, все пак има и положителен резултат от срещата на двамата рапъри. Българската публика ще стане съпричастна към поредното уникално черно шоу на изпълнител от световен ранг.

Участието на американеца у нас е част от програмата на турнето му - "Rebirth Tour". След като излезе от затвора в края на лятото миналата година, певеца се отдаде на социални дейности. Той посети ранени войници в Тексас и игра баскетбол в инвалидна количка с тях. Няколко месеца по-късно тръгва на обиколка, за да представи песните от новия си албум "Undisputed", който трябва да излезе през 2012-та. 

Концерта на легендата на хип-хопа ще се състои на 26 януари - четвъртък в столичния клуб Yalta. В интернет вече са пуснати в продажба билети за събитието, а цените са от 25 и 30 лева.

Несъмнено партито ще си струва, а подгряващи изпълнители ще бъдат DJ Stancho & Big Sha. Последният, който скоро навърши 39 години, явно взема пример от чуждестранните си колеги, тъй като все по-често се изявява като промоутър на известните гангстери, отколкото като творец.


Снимка - http://www.google.bg/

Beyonce роди момиче

На 7 януари звездната двойка се сдоби с първото си дете. Според американските медии, малката и майка й са в добро състояние.
Феновете на Beyonce & Jay-Z имат повод за радост. Този уикенд музикантите станаха родители. Името на младата госпожица все още не е ясно - някои сайтове я кръщават Айви Блу Картър, други - Блу Айви Картър. Безспорно Риана беше най-точна в поздравленията си като спомена само фамилията на малката.
По-любопитното е, че певицата е родила в клиника в Ню Йорк, където семейството е платило над един милион долара, за да се скрие от папараците. Звездите са наели целият етаж на лечебното заведение като камерите и телефоните на служителите били изключени, за по-голяма сигурност. 

Сред първите, които поздравиха щастливите майка и татко бяха изпълнителката на "Umbrella" и музикалния продуцент на "X Factor".

Протежето на рапъра написа в туитър: "Добре дошла на бял свят, принцесо Картър."

Ръсел Симънс пък допълни: "Поздравления за моите приятели Бионсе и Джей Зи. Господ да ви благослови и да ви дари с още деца." 

Въпреки спекулациите, че бебето се е появило на бял свят преди месец, медиите в САЩ разпространиха новината за секунди. Все още няма официална информация от изпълнителите или техните говорители дали това е факт, но всички са в очакване скоро да се появят и снимки на новороденото. 

Преди време Кание Уест се гласеше за кръстник на детето като се надяваше то да е момче. Дали той ще остане такъв или двойката ще предпочете някой друг ще стане ясно в близките седмици.


Снимка - http://www.google.bg/

петък, 6 януари 2012 г.

Jason Derulo спря турнето си поради травма

Певецът беше принуден да отмени предстоящото си турне, след като счупи прешлен на врата. Той получил травмата по време на репетиция. 
Инцидентът станал по време на подготовката на изпълнителя за обиколката му. Уви, едва два дни след Нова година, Jason паднал на главата си докато подготвял хорографията на някои от песните. Веднага бил откаран в болница в Маями, Флорида, където лекарите казали, че цяло чудо е, че не е останал парализиран.

Малко след случката, звездата е публикувал снимка в социалните мрежи с надпис: "Имам фрактура на врата си, получих я докато правих акробатични упражнения, които готвих за турнето си. Винаги се опитвам да прескоча границите за вас. Харесвате ли новата му придобивка?" 

На фотоса се вижда, че шията му е превързана. Въпреки оптимистичните постове обаче мениджърите на R&B певеца го посъветвали да отложи концертите си. Те ще стартират в средата на февруари, за да може 22-годишния младеж да се възстанови напълно. 

В официалното писмо до феновете си пише следното: "Вътрешната болка, която изпитвам е много по-дълбока от физическата такава. Почитателите ми са всичко за мен. Моля се да се оправя бързо и да мога да ви зарадвам в близко бъдеще."

Той бил изписан от лечебното заведение, но трябвало да носи шината на врата си през следващите няколко месеца. 


четвъртък, 5 януари 2012 г.

50 cent изпадна в депресия

Рапърът е убеден, че няма да живее дълго и се притеснява за наследството, което ще остави след себе си. Той внася и драстични промени в последният си клип.
36-годишния певец, счита, че вече е "бита карта" и дори няма желание да промотира албумите си. В последното си видео "Nah Nah Nah" феновете виждат доста агресия, кръв и убийства, които не са в стила на 50 cent. Свикнали сме в клиповете му да има красиви жени, танцуващи край него и скъпи коли. Не са малко тези, които се питат какво е предизвикало изпълнителят рязко да смени визията на проектите си?!

В туитър той написал серия от постове, в които казва, че е загубил вяра в отбора, от който е част. Няма вече да рекламира музиката си. В момента той пишел филм, върху който искал да се фокусира. 

"Не съм разстроен, убеден съм, че няма да живея още дълго. Това е причината да започна моят уличен начин на живот. Искам да видя с какви проблеми се сблъскват хората там." 

Въпреки че има собствен музикален лейбъл, той разкрива, че е отврътен от колегите си и политиците. Искал да е птица, за да може да се "изходи" на света. 

Tук можете да гледате последното видео на рапъра и сами прецените дали новото гангстерско поведение му отива или предпочитате старото му амплоа: http://www.youtube.com/.


                                                                                  Снимка - http://www.google.bg/

сряда, 4 януари 2012 г.

Адел с нова любов

След като певицата написа два албума посветени на любовните си разочарования, тя била забелязана на романтична почивка в компанията на нов мъж.


През 2009-та година британката се разделя с приятелят си. Това е причината да направи песни като "Rolling in the deep", "Someone like you" и други. В края на декември 2011-та Адел споделя, че е готова отново да срещне любовта.

Месец по-късно мечтата й става реалност. Изпълнителката била фотографирана от папараци, а на снимката се вижда, че целува и прегръща 36-годишния Саймън Конеки, който ръководи благотворителни кампании. Това станало по време на почивката им покрай Нова година във Флорида.

Въпреки че има над десет години разлика, двойката не се притеснява да показва чувствата си. Много от феновете на певицата се надяват, че новите й проекти ще станат по-диманични и по-оптимистични. 

Британския таблоид "The Sun" съобщи в петък, че двамата влюбени били забелязани около Националният природен парк в Маями. Малко по-късно се разхождали по плажа, след което взели лодка, за да посетят убежището на алигаторите. 


Снимка - http://www.google.bg/

вторник, 3 януари 2012 г.

Графа, Любо и Орлин Павлов oтблизо

Музикантите гостуваха на 31 декември на Лора Крумова. Те разказаха какво са преживели през 2011-та и с какви очаквания са за Новата година.


В последния ден на изминалата 2011-та година момчетата не бяха в студиото на Би Ти Ви, където обикновено водещата задава въпроси на гостите си. Певците бяха на кафе, където вместо журналист, те самите си направиха блиц интервю. 

Така зрителите научиха, че Влади е станал татко за втори път, което го прави изключително мил, нежен и внимателен в личен план. Благодарен е за съпругата си и децата си, които са го вдъхновили да напише песен като "Никой". В професионален план миналата година той беше музикален директор на X Factor, oсвен това направи концерт в зала 1 на НДК под мотото "От любов към живота", чиято кауза беше да се съберат средства за закупуване на апаратура за превенция на рака на гърдата. На една сцена Графа събра имена като Белослава, Хилда Казасян, Сантра, Спенс, Веселин Веселинов - Еко, Жоро Янев, Димитър Семов, Mирослав Иванов и други. Определено ако "Монте мюзик" издаде DVD от уникалния лайф ще зарадва феновете на качествената българска музика.

Любо пък не можеше да се похвали с успехи от лично естество, но сподели доста интересни неща за кариерата си. Макар в средата на година да си счупи крака на участие във Варна, изпълнителят разкри, че с контузията си е направил повече концерти, отколкото когато е бил в отлично здраве. Не на последно място той си пожела да има повече срещи с приятелите си, с които да разговарят на сериозни теми.

Орлин Павлов, който последните години се изгуби от светските среди, обеща да издаде нов албум тази година. В момента работил по своите проекти и се надява скоро компилацията да види бял свят. В личен план е щастливо влюбен в приятелката си Яна и не отрече, че може да се оженят. Влади от своя страна му пожела да си имат и бебе в най-скоро време, защото нямало нищо по-хубаво от това.

Целият непринуден разговор между музикантите мина като за един миг. Всеки, който го е гледал казва, че господата са много естествени, готини и свежи. Тук можете да видите цялото видео: http://www.btv.bg/.

Снимкаhttp://www.google.bg/

понеделник, 2 януари 2012 г.

Камен Донев: Чалгата създава илюзия за хората

Едно от най-разпространяваните клипове в интернет тези дни е интервюто с известният български актьор. Той не скри отвръщението си от простотията, която се афишира напоследък.


В последният работен ден на изминалата година гост-водещ в предаването "Здравей България" по Нова телевизия беше топжурналиста Елена Йончева. Макар да беше доста притеснена тя се доказа отново като професионалист. Един от събеседниците й беше именно Камен Донев, който говори за постановката си "За народното творчество" и разкри някои истини от битието на българина. Чрез това представление, което е играно над 200 пъти из страната, актьора се опитва да покаже отрицателните черти в характера ни като нация. Посредством хумора той иска да предизвика зрителите да имат по-дълбока ценностна система, да са по-трудолюбиви, добри и образовани.

По думите на Донев, хората, които правят чалга са некадърници. Тези, които я слушат пък са мечтатели - искат да имат хубава кола, жена (напомпана и засукана), пари и власт. 
"Чалгата, която трудно ще определим като музика, задоволява едно примитивно ниво.", допълни още той.

Артистът ни обясни, че в България има много умни хора, но проблема идва, когато се придава прекалена важност на простотията - когато тя се тиражира, когато всички вестници и списания се занимават с нея.

Интересни са и коментарите на комика относно политиката, европейското поведение на съгражданите ни извън граница.

Цялото интервю можете да гледате тук: http://novatv.bg/.


Снимка - http://www.google.bg/

Защо Katy Perry не може да се разведе?

Броени часове преди Нова година медиите гръмнаха с вестта, че певицата ще се развежда. Сега обаче стана ясно, че тя няма да подаде молба за развод, ако съпруга й не го направи.


Интересни неща се случват в САЩ часове след посрещането на 2012-та година. На 30 декември мъжа на изпълнителката заявява, че е подал молба за развод. Британският актьор-комик е подал документите в Лос Анджелис, позовавайки се на "непреодолими различия". Новината първи съобщи британския таблоид "The Sun", a у нас - "Radio Fresh". 

Ръсел Бранд обяви пред медиите: 
"За съжаление, Katy и аз прекратяваме брака си. Аз винаги ще я обичам и знам, че ще останем приятели."

Любопитен факт е, че от доста време насам злите езици говориха, че двойката има проблеми. Тя дори не прекарала празниците заедно, а комедийният актьор вече не носил халката си. За да не плаши родителите си, които са евангелисти, Кети е изчаквала да получи официално документите за развода. Tя самата нямала да предприеме тази крачка, тъй като според религиозните убеждения на семейството й, ако се разведе  - няма да има право да се омъжва отново.

Звездната двойка е правила усилия да подобрят отношенията си, но явно без резултат. Те сключиха брак през октомври 2010-та като за този период станаха едни от любимците на Холивуд. Певицата имаше огромен успех с албума си "Teenage Dream" докато Бранд вече беше признат в Обединеното кралство за един от най-добрите шоумени и изграждаше петърва профила си на такъв в Америка.  
Всяка приказка си има своя край, жалко, че техната дойде в навечерието на Новата година. 


Снимка - http://www.google.bg/