вторник, 20 октомври 2015 г.

Charli XCX подготвя нов албум

Изпълнителката разкри, че в компилацията няма да има общи проекти. Тя иска да се фокусира върху собствените си песни и това е причината да не запише нито един дует. 
Британката в момента подготвя новия си албум след като само преди година издаде "Sucker". Сега обаче дамата не е поканила специални гости и признава, че е егоист щом се отнася до нейната музика.

Charli не крие, че се е забавлявала докато работи с Iggy Azalea и Rita Ora, но за новото си LP ще разчита само на себе си. За "BANG Showbiz" по време на "Q Awards", които се проведоха в Лондон вчера тя заяви: "Чувствам, че за сега дадох всичко за колаборациите, в които участвах. Ще взема време за мен самата. Може да запиша нов дует за бъдеще, но на този етап ще се фокусирам върху моите проекти.".

Певицата допълни, че ранните сесии в студиото й се отразяват добре и новите й песни ще са изцяло в поп стила. "Няма да правя коренна промяна на жанра. Все още имаме идеи, но нещата вървят добре. Бях доста изтощена на турнето, но съм щастлива, че се завърнах в студиото и че може да сътворим нови парчета.", каза още звездата. 

23-годишната изпълнителка шокира всички след като се появи на Червения килим с рокля и овче палто. Тя обаче отказва да носи сутиен и това се дължи на феминистките й убеждения. Церемонията се състоя в "The Grosvenor House Hotel", а останалите присъстващи бяха Noel Gallagher, Simon Le Bon, Chris Martin, Jess Glynne и Mark Ronson.



Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: