четвъртък, 1 октомври 2015 г.

Ed Sheeran и Ruby Rose ще водят МТV EMA 2015

Британецът и австралийката ще са домакини на церемонията по връчването на Европейските музикални награди на MTV. Събитието ще се проведе в Милано на 25-ти октомври. 
Изпълнителят и актрисата ще вложат всичко от себе си проявата да бъде запомнена като епична вечер посветена на музиката. 

Ed сподели в "Twitter": "Толкова съм щастлив, че ще водя #MTVEMAs на 25-ти октомври! Не мога да чакам!". Дамата също показа емоция и публикува постер, на който тя е в компанията на рижавия певец и написа: "Е, вече е решено и е официално. Ще съм част от MTV EMAS".

Церемонията ще се състои в "Mediolanum Forum" в Милано. Победителите ще са избрани от публиката, която има право на глас в сайта на MTV до 24-ти октомври. Самият водещ е номиниран в две категории за "Най-добър изпълнител" и "Най-добро живо представяне". За статуетки ще се борят още Ellie Goulding, Katy Perry, Jess Glynne, James Bay, Kanye West, Pharrell, One Direction, Major Lazer, Mark Ronson и Bruno Mars.

Приятелката на Sheeran - Taylor Swift е номинирана в цели девет категории и нищо чудно да спечели най-много призове. В категорията за "Най-добра изпълнителка" тя ще се състезава с Ellie Goulding, Miley Cyrus, Nicki Minaj и Rihanna. Американката ще води надпревара и за най-добра песен заедно с Ellie и "Love Me Like You Do", Major Lazer и DJ Snake за "Lean On", Wiz Khalifa & Charlie Puth "See You Again", Mark Ronson и Bruno Mars и тяхната "Uptown Funk".



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: