понеделник, 19 октомври 2015 г.

Tracy Morgan: Eddie Murphy е комедиен герой

Murphy е причината комикът да започне да се занимава с изкуство. Актьорът силно вярва, че дължи успеха си на Eddie. 
46-годишният артист е уверен, че благодарение на колегата си днес е известен. Комикът, който претърпя увреждане на мозъка и беше със счупен крак след катастрофа с автомобил миналата година, е сигурен, че не би пожънал такъв успех ако не е бил шоумена. 

"Той е причината да съм в комедията. Той е причината да имам работа. Той е причината да имам кариера.", заяви емоционалния Morgan.

Това признание идва по време на спечелването на наградата "Mark Twain" - най-пристижното американско отличие за хумор. Тези призове преди са вземали Ellen Degeneres и Will Ferrell. След грабването на статуетката в "Kennedy Center" Eddie беше аплодиран след като благодари на всички замесени за тази награда и го направи в типичния за него шеговит стил.

"За мен е голяма чест да получа това признание от "Kennedy Center" и да се присъединя към последните в този лист на наградените...Всъщност това е награда, но те я наричат приз. Обикновено като има приз има и пари....", каза 54-годишния Murphy. Снимка - https://www.google.bg

Няма коментари: