четвъртък, 8 октомври 2015 г.

"Spice Girls" & "Backstreet Boys" заедно на турне

Момичешката група води преговори с момчетата да се обединят и да направят съвместна обиколка в САЩ догодина. Дамите се притесняват, че сами няма да продадат всички билети за концертите им. 
"The Spice Girls" планират завръщане на голямата сцена по повод 20 години от създаването на бандата. Идеята е заедно с колегите им от "Backstreet Boys" да реализират турне в Америка през 2016-та.

AJ McLean заяви пред "Daily Star": "Идеята на ''The Spice Girls" е от година и половина и все още водим дискусии по темата. Те са известни, но успеха им не продължи за дълго. Като се обединят с друга група имат по-голям шанс за продажба на билети.".

Междувременно Mel B потвърди слуха, че Victoria Beckham няма да се върне при певиците. Едно е сигурно, че вражда между дамите няма и не тя е причина за отказа на дизайнера да се включи в проекта. 

Пред вестник "The Sun" тъмнокожата изпълнителка разкрива следното: "Victoria е казвала, че не иска да взима участие и да пее отново. Това е разбираемо. Тя напълно ни подкрепя и четирите. Ние искаме да пробваме. Това е приятелството. Твърде стари сме и живота е твърде кратък, за да се караме като ученички.".



Снимка - https://www.google.bg

Няма коментари: