четвъртък, 15 октомври 2015 г.

Lorde: Исках да бъда комик

Певицата разкри, че като дете е искала да работи като актриса и мечтаела да учи право. В момента тя подготвя втория си албум. 
18-годишната изпълнителка призна, че като малка искала друга кариера. Желанието й е било да стане комик, а парадокса е, че самата тя не е никак забавна. 

Красавицата бе категорична, че не е вярвала да е толкова успешен музикант. По-скоро се е надявала да стане актриса. На въпрос каква си е мечтала да бъде Lorde отговори: "Исках да съм в университета и да уча право. Lol  Това ми напомня, че намерих един стар лексикон, когато бях на 7-8 години. На въпроса каква работа ще имам след време съм писала комик?????? Толкова е странно, аз дори не съм весела.".

Певицата, която пусна своя дебютен албум през 2013-та "Pure Heroine", даде информация за втората си предстояща компилация. "Ще е уникално сладка. Обещавам ще е трепач.", допълни звездата. 

Преди дни момичето от Нова Зеландия отговаряше онлайн на въпроси на фенове в "Tumblr". Именно там тя се закани, че ще издаде скоро ново LP. Освен това не скри, че много се радва на гъстата си коса. "Къдравата ми коса е най-якото нещо. Обичам този ореол на главата си. Колкото по-голяма толкова по-добре. Всъщност ще се подстрижа малко по-късо, защото ще е още по-готино.", закани се талантливата дама. Снимка - https://www.google.bg

Няма коментари: