петък, 23 октомври 2015 г.

Chris Rock ще е водещ на "Оскар"-ите

Комикът ще води 88-та церемония по връчването на престижните статуетки на Академията за филмово изкуство и науки. Събитието ще се проведе на 28-ми февруари в "Dolby Theatre".
Актьорът беше водещ на "Оскар"-ите преди 10 години. Сега организаторите са го поканили отново да е домакин на проявата. Публиката обаче е на различно мнение. В интернет вече започнаха да се изписват хиляди коментари по този повод. Според някои хора първия път Chris е бил ужасен и Jimmy Kimmel, Hugh Jackman или Ellen Lee DeGeneres биха се справили по-добре от него. 

Продуцентите обявиха Rock за най-важната личност в комедийната индустрия. Престижното събитие догодина ще се предава директно по "ABC Television Network" и ще се бъде излъчвано в над 200 страни по целия свят. "Комик, актьор, сценарист, продуцент, режисьор, документалист - той е всичко това. Той ще бъде един изключителен "Оскар" домакин! Не може да сме по-щастливи. Той ще донесе голяма енергия и ние сме горди, че прие предложенито ни.", казаха още David Hill и Reginald Hudlin. 

От своя страна американецът сподели: "Толкова се радвам, че ще бъда домакин на "Оскар"-ите. Страхотно е да се завърна отново.". 88-мата церемония по връчването на наградите на Американската академия за филмово изкуство и науки ще се проведе както обикновено в Hollywood. 

Чернокожият талант е международно признат за stand-up комедиите си. Спечелил е четири награди "Emmy" за комедийните му проекти "Chris Rock – Kill the Messenger", "The Chris Rock Show" и "Chris Rock: Bring the Pain". Той има и три приза "Grammy" за комедийните му албуми "Never Scared", "Bigger & Blacker" и "Roll with the New".



Снимка - https://www.google.com

Няма коментари: