четвъртък, 8 октомври 2015 г.

Новият албум на Rihanna е озаглавен "ANTI"

Певицата публикува снимка на осмият си студиен проект. Корицата е дело на Roy Nachum. Riri e категорична, че това е най-любимата й обложка, която някога е имала.
27-годишната изпълнителка с нетърпение разкри името и корицата на така чаканата от всички компилация. По време на събитие в "Mama Gallery" в Л.А. преди дни тя призна: "Това е любимата ми обложка, която някога съм правела.".

Проектът е на американския дизайнер с еврейски произход Roy Nachum. На рисунката е Rihanna като дете - в ръцете си държи балон, а на очите си има корона. Най-отгоре на изображението в червено, бяло и черно ще има написана поема от Chloe Mitchell. 

Все още не е ясна датата на издаването на диска, но меломаните вече знаят някои сингли като
"FourFiveSeconds", "Bitch Better Have My Money" и "American Oxygen". Посланието на момичето от Барбадос е много просто. "Понякога тези, които виждат са най-заслепени.", сподели красавицата пред екзалтираната публика.

Преди месец певицата съобщи на феновете си, че ще почакат докато завършат заглавието на новия й проект. Тогава почитателите се обединиха върху идеята той да се казва "#R8"."Все още не е довършен. За мен никога не е докато не дойде финалния момент. Има толкова много песни, които обичам. Те са толкова различни. Трудно е да ги сложа всичките в един албум.", каза още Riri. 



Снимка - https://www.facebook.com/

Няма коментари: