сряда, 14 октомври 2015 г.

Oprah Winfrey учи африканчетата на отговорност

Журналистката посещава училище в Южна Африка веднъж годишно. Там тя преподава на децата ценни житейски уроци. Това е и причината те да я приемат освен като учител и като майка. 
Известната дама няма свои биологични деца. За сметка на това обаче има хиляди почитатели по целия свят. Oprah е основала "Oprah Winfrey Leadership Academy" в Южна Африка. Именно там тя отива всяка година да учи младите момичета, че са отговорни за собствения си живот.

Медийният магнат сподели: "Веднъж годишно се връщам в моето училище в Южна Африка. Преподавам курс озаглавен "Life 101". Това, на което ги уча е да са отговорни за живота си, че има правила в тази Вселена, които определят не това дали си успешен или не, а че това, което излиза от теб винаги рано или късно ще се върне към теб. Аз съм учител и родител.".

62-годишната звезда призна още, че няма да може да се включи в новия сезон на "Empire". Тя е нещастна, че трябвало да откаже на приятеля си Lee Daniels, но поради многото ангажименти Winfrey нямало да има достатъчно свободно време и за този проект. "Не знам дали това ще се случи тази година, защото ще стартирам драма сериал по "OWN", в който и ще се снимам. Така че става малко неудобно да ходя да работя по чужд филм след като ще започвам собствен.", обяснява още водещата. 



Снимка https://www.google.bg

Няма коментари: