понеделник, 5 октомври 2015 г.

Билетите за "Glastonbury 2016" са продадени

Организаторите разпродадоха ценните хартийки само за 30 минути. Въпреки че все още не са анонсирани изпълнителите за фестивала свободни места няма.
За броени минути вчера меломаните изкупиха над 118 хиляди билета. Официалният говорител на Годишния музикален фестивал заяви: "Ние отново преживяхме ужаса на всички фенове. Хора от различни краища на света се надяваха, че ще могат да дойдат на събитието. Търсенето и надпреварата бяха изключителни.".

Мнозина са останали разочаровани понеже не са успели да се сдобият с така желаните хартийки за достъп. "Извиняваме се на всички, които ще изпуснат проявата. Наистина бихме искали да съберем всички на едно място, но е невъзможно.", обяснява още PR-a.

По думите му през пролетта ще има препродажба на билети, които са върнати. Дни по-късно ще бъде отворена нова регистрация и все пак има шанс най-настоятелните да се доберат до така мечтаните концерти.

Фестът, който се провежда в Югозападна Великобритания, ще се състои от 22-ри до 26-ти юни 2016-та. Слуховете гласят, че "Coldplay" и Adele ще са едни от хедлайнерите. Освен тях се очаква да забият и "Foo Fighters", които тази година отмениха участието си заради счупения крак на Dave Grohl. През 2015-та почитателите на "Glastonbury" се насладиха на "The Who", "Florence + the Machine", Kanye West и много други.  



Снимка - https://www.google.bg

Няма коментари: