понеделник, 12 октомври 2015 г.

Vin Diesel показа, че е в перфектна форма

Актьорът отговори на нападките на журналистите, които публикуваха негова снима с разпуснат корем. Той доказа, че има идеална преса и обеща да качи видео в социалните мрежи след днешната си тренировка. 
Vin не издържа на напрежението и реши да покаже, че има перфектни форми. Провокативната снимка беше споделена преди дни в интернет. На нея гологлавата звезда стои на тераса и видно е пуснала коремче. 48-годишният мачо е известен с манията си за безупречен външен вид. Въпреки това мнозина го критикуваха за начина, по който изглежда. 

Вчера той пусна свой фотос в "Instagram", а надписа гласеше: "Уникално е, че ще отговоря на журналистите, с които разговарям в последните два дни в Ню Йорк. Днес един от тях искаше да види тялото ми. хаха Аз се чудех дали да покажа снимка. Да засрамваш някого заради тялото му е погрешно. Какво мислите?".

Макар че се колебаеше Diesel в крайна сметка сподели изображението с всички - фенове и хейтъри. Часове по-късно той допълни: "Снимката е от вчера....За тези, които искаха да видят. За всички ангели, които харесват тялото на татко - поздрави. Аз ще публикувам ексклузивно видео във фейсбук, когато свърша с коремните преси днес.".

Не бяха малко и тези, които се чудеха как може физиката на американеца да се измени така значително за толкова кратко време. Фотосът, който Vin си направи и се появи в мрежата обаче е доказателство, че отпуснатия корем е монтаж. 




Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: