сряда, 28 октомври 2015 г.

Serena Williams чака дете от Drake?

Американските медии пуснаха слуха, че тенисистката е бременна и то не от кого да е, а от рапъра. Според пресата дамата е участвала в "US Open" с ясното съзнание, че ще става майка. 
Преди дни Serena била засечена в Западен Холивуд, а облеклото й подчертавало пищната й фигура. Папараците в САЩ веднага разпространиха новината, че Williams ще има бебе и че скоро ще даде специална пресконференция, за да съобщи лично радостната вест. На снимките американката е с къса бяла рокля и спортни обувки. Освен това ясно се вижда закръглено й коремче. Мнозина считат, че то не е от неправилен хранителен режим. Някои фенове на дамата обаче са уверени, че не може да е бременна. Миналият уикенд тя била в компанията на Eva Longoria, с която пиели разни напитки. Не е изключено обаче те да са били безалкохолни. 

Близки до двойката твърдят пред "HollywoodLife": "Serena и Drake много се обичат. Те са добри приятели. Те ще бъдат страхотни родители.". Все още официална информация по този повод от първо лице няма. 

Drake беше заявил за рубриката "Arts Issue" на списание "W" следното: "Планирам да прекарам остатъка от живота си в Toronto. Когато мисля за момичетата искам да съм романтичен. Искам момиче от Toronto.". Тенисистката е родом от Compton, California, което е доста по-далеч от родния град на музиканта.

Те имаха кратка връзка през 2011-та, след което се разделиха. В последно време обаче изпълнителят често посещава мачове на звездата и не веднъж били хващани да флиртуват заедно. Канадецът дори си направи селфи в тоалетната с лента на главата. Минути по-късно 33-годишната легенда коментира фотоса. Ако слухът се окаже верен то това ще е първото дете и за двамата. 



Снимка - https://www.google.com

Няма коментари: