петък, 16 октомври 2015 г.

Jean-Claude Van Damme: Мога да спася света

Актьорът твърди, че има план как да спаси човешката раса от изчезване през следващите 50-60 години. Той познава много световни лидери и начина бил като лобира пред тях. 
54-годишната звезда е на мнение, че човечеството е изправено пред изключителен риск. По думите на Van Damme той можел да спре този процес чрез лобиране пред световните лидери, които познава персонално. Това бил начина да се спасят освен хората и животните.

В интервю за "BBC Radio 5 live" мачото каза: "Човешките същества са прекрасен вид. Те имат вариант да се измъкнат от всичко. Надявам се, че ще си помогнат, но ако не успеят то тогава света ще свърши след 50-60 години. Аз имам идея - не да спася всички, но да направя огромна разлика. Това е математически правилно - чрез създаването на този екологичен кръг, където лидерите да спасяват животни. Ако видим нашите управници да правят това - да опитват да спасят животните, да пробват да поставят нещата в добър баланс то автоматично хората ще се опитат да се пренаредят за по-добра позиция на Земята. Земята ще има по-дълъг живот, с хора на нея.''.

Журналистът Colin Paterson се съмнявал в това как актьора ще събере всички лидери заедно. Според Jean-Claude всеки политик имал сърце, съпруга, деца и знаел какво значи любовта и измамата. "Всеки на тази Земя има добра страна. С всички хора, които познавам - от човека на паркинга до Putin, Obama, Trump...всички тези големи имена...познавам ги добре. Мисля, че може да направим нещо, защото това е последния ни шанс. През 2015-та може да оправим света.", заяви още белгиеца. 



Снимка - https://www.google.bg

Няма коментари: