петък, 30 октомври 2015 г.

David Gandy е най-стилният мъж в света

Британецът спечели тазгодишната награда за стил на списание "GQ". Според изданието той е добър посланик на модата, дизайнер и най-естествения модел в света. 
Любопитен е начинът, по който Gandy влиза в модната индустрия. Негов приятел тайно го записва в телевизионен моден конкурс, в който побеждава. Той никога не е бил привлечен от славата - не е публикува свое селфи, не слага снимка на вечерята си и въобще пази личния си живот настрана. 

David беше рекламно лице на парфюмите на "Dolce & Gabbana" цели осем години. Освен това 35-годишния красавец е посланик на лондонските мъжки колекции заедно с Tinie Tempah, миналогодишния носител на приза "Най-стилен мъж" Douglas Booth и Lewis Hamilton. Звездата подкрепи и благотворителната кауза на Samuel L. Jackson "One For The Boys" против рака при мъжете.

По-късно моделът откри свой собствен бранд, който стана изключително успешен и това лято съвместно с "Marks & Spencer" пусна линия за бански костюми. След това той купи известната марка за обувки "David Preston". Именно тези боти и ботуши носят "Kasabian" и Iggy Pop. "David e от източния край и прилича на John Lennon. Аз съм от Западен Лондон и някак си се срещнахме в центъра - Savile Row.", признава всестранно развитата личност.  

Стилът на мачото е повлиян от този на дядо му, който винаги е носел риза с папионка или вратовръзка. Несъмнено британецът се възхищава на вкуса към модата на Daniel Day-Lewis и Daniel Craig. 

Gandy става все по-популярен в социалните мрежи. "Отдавам се изцяло на работата. Трябва да си уверен в това, което носиш. Никога не изпадам в полемики. Ако има моден тест сигурно бих се провалил. Надявам се обаче да съм мост за хората на улицата и тези в бранша.", споделя още David. Зад гърба му остават кампаниите на часовниците "Chopard", автомобилите "Jaguar" и парфюмите "Hugo Boss", за да може днес да изпъкне като най-стилния мъж в света за 2015-та година. 



Снимка - https://www.google.com

Няма коментари: