петък, 9 октомври 2015 г.

Robbie Williams планира да става актьор

Британецът иска да направи промяна в кариерата си на изпълнител и да се насочи към телевизията. Идеята му е да направи свое шоу, но отказва да даде повече подробности.
Певецът работи по телевизионен проект, който се надява да достигне до малкия екран. Пред "Sydney Morning Herald" той призна: "Имам няколко известни имена, но не са от музикалната индустрия. Все още нищо не е окончателно, но ще включи телевизията. Да, актьорството. Няма да кажа нищо, защото не мога.".

Robbie разкри още, че има идея за телевизионно предаване, което иска да реализира. "То може да стане. Moже и да не стане. За момента се получава и съм много развълнуван от този факт.", каза за изданието изпълнителят.

Новата инициатива ще е допълнителен ангажимент към и без това натоварения график на Williams. Сега той е на турне в Австралия и се очаква скоро да работи по нов солов албум, който трябва да излезе догодина. 

Някои слухове гласят, че британеца щял да се завърне и в "Take That". Въпреки че звездата първа напусна групата през 1995-та и стартира солова кариера се присъедини към колегите си за албума "Progress", който бе на пазара 2010-та. Година по-късно последва и обиколка, а малко след нея Robbie изостави момчетата отново. През 2016-та се навършват 25 години от създаването на бандата. Това е причината музикантите да го помолят да се присъедини още веднъж към тях.



Снимка - https://www.google.bg

Няма коментари: