четвъртък, 29 октомври 2015 г.

Halle Berry се развежда за трети път

Актрисата е подала документите си за развод с Olivier Martinez за втори път тази седмица. След двугодишен съвместен живот дамата е решила да сложи край на брака си с френския артист.
Двамата се запознават на снимачната площадка на "Dark Tide" в Южна Африка през 2010-та. Същата година Berry се разделя с бившия си съпруг Gabriel Aubry, от когото има 7-годишна дъщеря. Отношенията на новата звездна двойка се развиват бързо и през март 2012-та обявяват годежа си. На 13-ти юли 2013-та Halle и Olivier се венчават във Франция. Три месеца след сватбата влюбените приветстват сина им Maceo. 

Това ще е третият развод за 49-годишната красавица. По този повод артистите направиха официално изявление: "Трудно е, че стигнахме до това решение за развод. Продължаваме напред с любов и уважение един към друг и се фокусираме върху това кое е най-добро за сина ни. Пожелаваме си щастие в живота и се надяваме да разберете и да уважите най-ценното, а именно детската неприкосновеност на личен живот докато преминаваме през този труден период.".

Според медиите в САЩ семейството отдавна е имало проблеми. През януари актьорът събори на земята служител на летището в L.A. Това станало пред очите на жена му и детето му. Французинът бе осъден да плати 5 милиона долара обезщетение за нападението. Това допълнително изострило отношенията между съпрузите.

Папараците са на мнение, че двамата са много различни. Martinez e мачо и избухвал лесно. Двойката обаче имала предбрачно споразумение, а само дамата имала 80 милиона долара в банковата си сметка. Американката се надява на бърз и безпроблемен развод и иска най-доброто за детето си.

Olivier прекарвал дълго време в родината си дори имал желание да живее там с цялото си семейство. Според законите в Америка обаче Nahla (дъщерята на Halle) няма право да напуска държавата, което ги принуждава да останат в САЩ. През 2012-та Aubry се сбил с Martinez, защото му попречил да отведе насила дъщеря си от дома на Berry. Освен това моделът се оплакал, че бил заплашен с убийство. Драмата завършва с приемане в болница и на двамата мъжаги. На канадеца му е издадена ограничителна заповед в резултат на инцидента. Подобни битови разправии явно са дошли повече на актрисата и това е причината да поиска да остане сама в момента. 



Снимка - https://www.google.com

Няма коментари: