петък, 2 октомври 2015 г.

Robbie Williams минава на плодова диета

Изпълнителят е решен, че ще отслабне за концертите му в Австралия другата седмица. В момента той приема само плодови сокове с цел да свали някой друг излишен килограм. 
41-годишният певец се е отказал от нормалния си режим на хранене, а основното му меню съдържа пресни изцедени плодови и зеленчукови сокове. Това се налага понеже красавеца прекъсна за два месеца световния си тур "Let Me Entertain You" и качи килограми.

Според вестник "Daily Mirror" на звездата й е трудно да поддържа теглото си и да не наддава. Преди години Williams отказал цигарите и от него момент ситуацията станала по-сложна. "Когато не е на сцената той прави по-малко физически упражнения, яде повече от любимите си храни като торти и чипс и не се грижи особено за себе си. Той е бил и преди на плодови диети и е пиел протеинови шейкове. Те са ключа за добрата му визия.", информира още изданието. 

Разбира се британецът не разчита основно на добавките, но и започнал тренировки във фитнес, защото не искал да е "дебелия танцьор от "Take That"" на участията си в Австралия след броени дни.

Robbie и съпругата му Ayda имат две деца - Teddy на 3 години и 11-месечния Charlton. Семейството беше опечалено тази седмица след като домашния им любимец кучето Spencer почина. 



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: