сряда, 7 октомври 2015 г.

J.Lo ще води Американските музикални награди

Певицата ще е домакин на проявата, която ще се проведе в Лос Анджелис след месец. Освен това тя ще представи и най-новите си песни по време на церемонията.
Изпълнителката ще води за първи път Американските музикални награди на 22-ри ноември. Дамата е изключително развълнувана от този факт и написа в социалните мрежи следното: "Преди 15 години бях номинирана от #AMAs. Сега ще ги водя. Всичко ще рухне на 22-ри 2015 от 8/7 часа само по ABC. ‪#‎AMAsJLo‬".

Церемонията ще се проведе в театъра "Microsoft" в Л.А. Номинираните за призове са подбрани въз основа на продажбите на албуми, броят на синглите им пускани по радиата, организиране на турнета и публикациите им в социалните медии. Те ще бъдат обявени на 13-ти октомври от Joe Jonas и Charlie Puth. 

Междувременно J. Lo се подготвя за концерта на живо и тренира здраво, за да е в перфектна форма. Тя има не леката задача да съчетае на сцената пеене и сериозна хореография.

Красавицата сподели пред "DigitalSpy": "За мен това е изграждащо. Приемам го като предизвикателство, на което трябва да издържа. Знам, че ще мога да се справя. Това е просто едно от нещата: трябва да тренираш. Трябва да прецениш къде и как ще го направиш. Няма да мога да пея с хора, защото танците са твърде сложни. Просто са различни неща. Трябва да го планираш така че публиката да получи най-доброто. Трябва да се готвиш като боец за битка. Трябва да изградиш себе си и да успееш да издържиш физически на натоварването.".



Снимка -  https://www.google.bg

Няма коментари: