понеделник, 26 октомври 2015 г.

Justin Bieber обра наградите на MTV

Канадецът си тръгна от Италия с цели пет статуетки. От тази година занапред MTV ще връчва призa "Video Visionary Award", който първи отиде при "Duran Duran". Церемонията през 2016-та ще бъде в Ротердам, Холандия.
Двучасовата церемония в Милано откриха Macklemore и Ryan Lewis, а Pharrell Williams я закри с уникално танцово и цветно изпълнение на "Freedom". Останалите по-интересни и атрактивни представяния бяха на Jason Deluro, Ed Sheeran & Rudimental, както и дуета на Tori Kelly с Andrea Bocelli. 

Водещите Ed Sheeran и Ruby Rose се справиха сравнително добре, но просто бледнееха пред ексцентричната Nicki Minaj, която смени близо десет тоалета преди година във Великобритания. Актрисата се държа мъжки на сцената и никой дори не разбра, че всъщност е пристигнала в Италия покуцвайки и с куче придружител, защото пострадала по време на снимки в Южна Африка. 

Един от най-големите гафове на тазгодишното издание на Европейските музикални награди на MTV може спокойно да кажем, че допусна Ellie Goulding. Певицата видно беше понапълняла, а роклята, с която се появи не беше подходяща за закръглената й фигура. Освен това тя не показа и добри гласови умения. За сметка на това визуалните ефекти привлякоха всички погледи. Блондинката излезе от голям диамант във вътрешността, на който стоеше неподвижна през цялото време докато пееше "Love Me Like You Do".

Категорично за Justin Bieber тази вечер беше най-успешна. Той спечели награда за "Най-добър изпълнител", "Изпълнител с най-много фенове", "Най-добро световно изпълнение в Северна Америка", "Най-добър външен вид" и "Най-добра колаборация" за песента му с Skrillex и Diplo "Where Are U Now".

Рижавият британски изпълнител освен хост си тръгна и с две отличия "Най-добро живо изпълнение" и "Най-добра световна сцена". Shawn Mendes грабна статуетки за "Най-добър старт" и "Най-добър нов изпълнител". Taylor Swift беше номинирана в цели девет категории, но успя да вземе само за "Най-добра песен" - "Bad Blood".

Ето всички победители от MTV EMA 2015:

"Най-добра песен" - "Bad Blood", Taylor Swift feat Kendrick Lamar
"Най-добър поп" - "One Direction"
"Най-добра изпълнителка" - Rihanna
"Най-добър изпълнител" - Justin Bieber
"Най-добро видео" - "Downtown", Mаcklemore & Ryan Lewis
"Най-добро живо изпълнение" - Ed Sheeran
"Най-добър нов изпълнител" - Shawn Mendes
"Най-добър хип-хоп" - Nicki Minaj
"Най-добър рок" - "Coldplay"
"Най-добър алтернатив" - Lana Del Rey
"Най-добър електроник" - Martin Garrix
"Най-добър старт" - Shawn Mendes
"Най-добра световна сцена" - Ed Sheeran
"Най-добро световно изпълнение в Северна Америка" - Justin Bieber
"Най-добро световно изпълнение в Австралия" - "5 Seconds of Summer"
"Видео визуални ефекти" - "Duran Duran"




Снимка - https://www.google.com

Няма коментари: