четвъртък, 24 март 2016 г.

Axl Rose става фронтмен на "AC/DC"

Момчетата обмислят идеята да поканят Rose за турнето им "Rock Or Bust" в Северна Америка. Музикантът от своя страна съобщи, че е готов да замени Brian Johnson. 
Певецът, който беше част от "AC/DC", трябваше незабавно да се откаже от сцената поради здравословни причини. Лекарите го предупредиха, че ако продължи с музиката има сериозна заплаха от оглушаване. Така групата принудително отмени концертите си в САЩ. 

Рокаджиите имат планирани десет участия в Америка и дванадесет в Европа. Ето защо в момента размишляват кой ще е най-добрия заместник на вокала. Jason Bailey, който е радио водещ от Atlanta, твърди, че от близък източник научил, че "АС/DC" преговарят с Axl и той щял да се включи в обиколката им в Северна Америка."Казаха ми, че Axl се срещнал с "AC/DC" и е решено, че той ще бъде техен фронтмен за десетте шоута в Америка.", споделя още диджея. 

В официалната страница на "Guns N' Roses" пише, че изпълнителят е бил забелязан в Georgia по-рано тази седмица. Неговата банда ще участва във фестивала "Coachella" в California идния месец, но няма подробности около отношенията му с легендарните музиканти. Китаристът Angus Young сподели, че всичко е вътрешна информация.

Журналистът обаче допълва: "Той е като Brian, който не успя да продължи турнето поради здравословни проблеми. Те искаха да продължат да правят музика. Те оцениха усилията му, но шоуто трябва да продължи. Те бяха в града, направиха прослушване на разни хора и се спряха на Rose.".

Лайфовете на "AC/DC" ще стартират в края на април. Бандата ще има два концерта в London и Manchester, но засега не ясно дали за европейските им прояви ще ангажират друг певец.



Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: