понеделник, 21 март 2016 г.

Justin Bieber: L.A. e толкова фалшив!

Въпреки че музикантът живя в мегаполиса преди години той не остана очарован от последното си посещение там. Канадецът благодари на Kanye & Kim, които бяха на един от общо трите му концерта в Л.А. 
22-годишният младеж нарече втория си дом "фалшив" след втората си вечер прекарана там. Bieber е на тридневно турне в Лос Анджелис. Макар на шоуто му да присъстваха редица звезди той не остана доволен от града като цяло. 

Часовете след концерта си Justin публикува свой фотос в "Instragram", а текста под него гласеше: "Л.А. е толкова фалшив. Те ме изцедиха докато не изсъхна.". Селфито на певеца беше черно-бяло, a той беше със слънчеви очила.  

Малко по-късно изпълнителят благодари на Kanye West и Kim Kardashian, че са били част от шоуто му. Той написа в "Tweeter": "Извикайте силно за едно от моите вдъхновения @kanyewest, който дойде на участието ми тази вечер.". Kim от своя страна сподели клипчета от шоуто в профила си в "Snapchat", който създаде наскоро. На едно от видеата Kanye танцува на "What Do You Mean?". На друго госпожа West пееше "As Long As You Love Me" на ухото на мъжа си. 

Justin ще спре за кратко обиколката си тази година и ще се отдаде на почивка в периода юли-септември. Въпреки това обаче той е поел ангажимент и ще направи два концерта по време на британския фестивал "V".

Преди дни канадецът сподели стара снимка в социалните мрежи и разбуди слуховете, че "старата любов ръжда не хваща". На фотоса Selena Gomez го прегръща и целува врата му. Двамата излизаха от 2010-та до 2014-та. Интересна беше реакцията на дамата. Тя счете кадъра за перфектен. 



Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: