сряда, 30 март 2016 г.

Kirsten Dunst: По-трудно се прави телевизия

Според актрисата да работиш в медия е по-тежка задача от това да се снимаш във филми. Най-трудният проект в живота й бил "Fargo". 
33-годишната звезда става популярна след ролите си в "Vampire", "Bring It On", "The Virgin Suicides" и "Midnight Special". Миналата година обаче Kirsten пробва късмета си на малкия екран. Тя изигра Peggy Blumquist в хитовия сериал "Fargo". Ролята й бе сред номинираните за "Златен глобус" и определено остава една от най-запомнящите се в кариерата й.

Американката призна, че участието й в телевизионен проект е много по-различно от снимането на филм."По-тежко е да се снимаш в телевизия. Имаш повече време във филмите.", споделя Dunst по време на публичен чат в британското шоу "Lorraine". 

"В телевизията ти казват:"Давай, давай, давай!". Това беше най-тежката роля, която някога съм играла. Това беше и най-възнаградената ми роля. Когато всичко вече е казано и свършено хората наистина му се наслаждават. Толкова е хубаво, когато може да си горд с нещо, над което си работел. Чувствам се по същия начин и за "Midnight Special". Чувствам се добре.", признава талантливата дама. 

Kirsten не е била винаги толкова отдадена на кариерата си. Приятелството й с режисьора Sofia Coppola е допринесъл за нейния дълъг и разнообразен каталог от образи. "Мисля, че приятелствата, в които съм инвестирала ме доведоха до повече работа с Sofia Coppola. Мисля, че сме от една общност. По този начин можеш да имаш повече възможности.", обяснява още тя. 

Блондинката се снима в "Vampire" заедно с Brad Pitt и Tom Cruise, когато е едва на 11 години. Този опит на такава млада възраст й е помогнал и до днес. "Имам много приятни спомени от онова време. Това беше моят първи голям филм и се отнасяха с мен като с принцеса. Чувствах се наистина добре. Бях на 11 и снимахме в Луизиана, Франция и Англия. Снимахме дори в легендарното студио "Pinewood". Нямаше специални ефекти и когато нещо трябваше да гори - то гореше. Като селото, което бяха построили например. Не се правят такива филми вече.", казва с лека носталгия актрисата.



Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: