сряда, 23 март 2016 г.

Rihanna идва в Букурещ

В момента изпълнителката е на своето световно турне, което ще премине и през Румъния. Тя ще направи три концерта в съседката ни, а нейни гости ще са Sia и Steve Aoki.
От 25-ти февруари до 7-ми май Rihanna ще е има участия в Северна Америка. Европейските й дати стартират от 11-ти юни в Амстердам и завършват на 21-ви август по време на британския фестивал "V". Повече подробности за обиколката на певицата можете да намерите в официалната й страница: http://www.rihannanow.com/.

Дамата от Барбадос ще посети Румъния за първи път тази година. Концертите й в столицата ще се състоят на 14-ти, 15-ти и 17-ти август. Проявата ще е на площад "Constitutiei" в Букурещ. На 15-ти нейн гост ще е известния американски музикант Steve Aoki. Два дни по-късно на сцената заедно с изпълнителката ще се качат Sia, Fallulah, Selah Sue и Oh Land. Билети за събитието вече се продават в http://www.eventim.ro/. Цените варират от 150 до 700 румънски лей в зависимост от зоните. 

В края на 2015-та звездата издаде албума "Anti". Наскоро Riri пусна клипа си "Work", където си партнира отново с Drake. До сега турнето й има изключителен успех в САЩ, а феновете й споделят, че релаксират с дни след концерт.

През април певицата ще краси корицата на британското списание "Vogue". Надписът под заглавната снимка гласи: "Това е светът на Rihanna - музикант, филмова звезда, магнат. Има ли нещо, което тя не може да направи?". Както знаете американката се занимава усилено и с мода. Тя обяви договора си с "Puma" през декември и дори пусна свои модел спортни обувки. На Нюйоркската седмица на модата Rihanna представи първата си колекция, създадена съвместно с германския бранд. 



Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: