сряда, 9 март 2016 г.

"JEREMY?" ще подгряват "Queen"

Бандата ще свири с легендарните музиканти освен у нас и в Полша и Румъния. Тяхното дебютно парче се завъртя по "МТV" и несъмнено стана една от най-успешните групи в България в последните години. 
В Англия "Jeremy" викат на момчетата с голяма смелост и достойнство. Родните ни музиканти се определят като фенове на рокенд рола. 

Любопитен факт е, че Фънки ги открива на пияна глава в клуб в Добрич. Той разкрива, че приоритет на "София Мюзик Ентърпрайсис" е да насърчават българското участие. Така в трезво състояние чува парчетата им и страшно му допадат. "Веднага прави впечатление, че са по-различни от плявата, която се свири, защото често на българските банди им миришат краката. Това, което ме впечатли при тях, е точно това, че го няма това смръдливото българско, което е просто ужасно. След това им чух нещата на чиста глава. Когато тръгна приказката с "Queen" на фестивала да участва и българска група, първото име, което ми дойде на акъла, беше тяхното.", признава басиста пред "168 часа". 

Така се ражда идеята нашата група да отиде на турне с рокаджиите."Винаги сме си представяли, че тръгваме с такава група на голяма сцена. Всяка банда го иска. И ако си извървиш правилно пътя, в един момент всичко се случва. Много се радваме на новината. Още не можем да спим нормално.", споделя пред изданието Ташо.

"Всеки музикант си мечтае и тайно се надява да му се случи нещо такова - да тръгне на тур с изпълнител, който е слушал. С мен е така. Израснал съм с музиката на "Queen" и все още всичко това ми се струва нереално. Адреналинът ни пере много яко.", допълва Ерсин.

В момента бандата работи по дебютния си албум, който е на финалната си фаза. Радват се на фенове, както в София така и в по-малките градове в страната. Поддържат контакти с лейбъли и агенции и нищо чудно скоро да направят турне в Европа.



Снимка - https://www.google.com

Няма коментари: