вторник, 1 март 2016 г.

На 20-ти март започва "Под прикритие" 5

Хитовата сага се завръща след броени дни по "БНТ1". Това ще е последният сезон на криминалния сериал. На 13-ти март актьори, режисьори и продуценти ще разкажат в живо студио какво да очакваме в новите епизоди.
Край на дългото чакане. Днес водещите на "Денят започва" обявиха новината, че в края на месеца ще може да се насладим на петия сезон на сагата.

В предстоящите епизоди дясната ръка на турския мафиот Фарук ще е ключова фигура в сериала. Ченгетата ще влизат в още по-люти престрелки с мафията. На Ерол ще му е трудно да се внедри в средите на мафията. В четвърти сезон той беше по-обран, умерен и праволинеен, а сега ще претърпи промени. Новият сезон ще помогне на артистите да покажат нови черти от характерите на героите. 

"Вече не съм от тези, които гонят. Вече аз гоня. Различно е. Преди снимах заедно с полицаите и бандитите. Липсва тази част, но определено сега мога по-друг начин да преживея екшъна.", коментира Ивайло Захариев.

Продуцентите обещават, че продължението ще е "убийствено" в преносен и буквален смисъл. Зрителите могат да очакват заплетени истории, неочаквани обрати и каскади с високи дози адреналин. 

"Феновете да очакват един интересен сезон. С много напрежение, динамика, екшън, с интересни сцени. Имаше няколко каскади, за които много се притеснявах, но всичко е наред в крайна сметка.", разкрива Бойко Кръстанов. Той признава, че никога до сега по време на снимки не му се е вдигал толкова много адреналина. 

Първият епизод на "Под прикритие" 5 ще се излъчи на 20-ти март от 20:45 часа по "БНТ1".



Снимка - https://www.facebook.com/

Няма коментари: