петък, 4 март 2016 г.

Harry Styles става актьор

Певецът съобщи, че получил предложение за роля в най-новият проект на Christopher Nolan "Dunkirk". Феновете на Harry сигурно знаят, че той отдавна има желание да се снима във филми, но отказвал поради ангажиментите си с "One Direction".
Изпълнителят, който вече е свободен понеже момчешката банда обяви оттеглянето си поне за година напред, има реален шанс да участва в касов проект. 22-годишният талант от години иска да сбъдне тази своя мечта, но е нямал време за реализирането й. 

Styles получил предложение от Harvey Weinstein за роля в "Tulip Fever". В лентата той щеше да си партнира с Dame Judi Dench, Christoph Waltz, Zach Galifianakis, както и с дамите Alicia Vikander и Cara Delevingne. Турнето му с "One Direction" попречило на примамливата оферта. Така в образа на Mattheus вместо музиканта влиза Matthew Morrison. 

"Сигурен съм, че Harry няма да отхвърли следващата роля, която му предложа. Той е като Errol Flynn - има бандитски чар.", коментира още продуцента. Освен изпълнителят той си е набелязал Mark Rylance, Kenneth Branagh и Tom Hardy. Действието в "Dunkirk" се развива по времето на Втората световна война. Героят на Harry обаче все още се пази в тайна. Филмът трябва да излезе през 2017-та. 

Има слухове, че младежът се ориентира и към телевизионното шоу "Scream Queens" на Lea Michele. "Чух, че той може да се присъедини към предаването. Не знам дали е вярно, но създателят му Ryan Murphy каза пред пресата, че говори с поп звезда, която да дойде следващата година. Ако това е Harry Styles - по-добре всички да се успокоят. Обичам "Оne Direction". Всички знаят това.", разкри водещата преди година за списание "InStyle".




Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: