петък, 11 март 2016 г.

Ciara се сгоди за Russell Wilson

Певицата прие предложението за брак на американската футболна легенда. Звездната двойка обяви отношенията си миналата година, а изненадата за дамата дошла на "Свети Валентин".
Двойката стана популярна с обета си за въздържание от секс преди брака. В "Instagram" се появи видео, на което изпълнителката носи голям диамантен пръстен, а малко след това любимия й разкри, че са сгодени.

"Тя каза: Да! Дааа! Нека това стане реалност. Любима моя!", написа футболиста. От своя страна Ciara коментира: "Уау, толкова съм развълнувана. Господ е добър!". 

Russell сподели снимка, а от заглавието става ясно още, че от първия ден той знаел, че тя е жената за него. "Няма по-велико чувство. Истинска любов. @Ciara", допълва американеца. 

Предложението за брак дошло навръх празника на влюбените, а дамата призна, че не се е колебала и не е била притисната за положителен отговор. Пред сайта "Eonline.com" красавицата обясни, че един ден ще се стигне до сватба, но подробностите зависят от мъжа до нея.

Това ще е първи брак за певицата, която бе сгодена за Future. От него тя има син, който носи името на баща си Future Zahir Wilburn. Двамата се разделиха през 2014-та. Музикантът не веднъж е обявявал бившата си за несъобразителен родител и до този момент се дразни, когато детето му прекарва повече време с новата половинка на Harris. Рапърът дори стигна до крайност и я напсува като научи, че се е сгодила.




Снимка - https://www.google.com

Няма коментари: