вторник, 29 март 2016 г.

Cara Delevingne се бори с депресията

Британката разкри в социалните мрежи, че се бори със състоянието си. Макар да искаше да се отказва от професията си на модел Cara все пак стартира нова кампания с "Saint Laurent" тази седмица.
Миналата година красавицата бе категорична, че не желае повече да е в модния бизнес и иска да се ориентира към света на киното. Само преди дни рекламната кампания на френския бранд, в която участва именно 23-годишната девойка, бе изненада за всички в индустрията. 

"Искам да изясня нещо. Никога не съм казвала, че съм напуснала моделството. Не обвинявам модната индустрия за нищо. Аз страдам от депресия. Бях модел въпреки дупката, в която се намирах. Изпитвах ненавист към себе си.", признава Delevingne в "Twitter". 

Тя разкри, че е ималa ниско самочувствие и лошо настроение в продължение на много време. Психологическото й състояние се влошило от стреса и ангажиментите. Британката обаче е уверена, че кариерата й не е виновна за това. 

През 2015-та тя сподели пред "The Times": "Такава късметлийка съм, че имам тази работа. Опитвам да избягам, защото в крайна сметка се изчерпвам.". 

В последните си публикации в интернет Cara допълва, че се е фокусирала върху актьорската си професия. Тя вече участва в "Paper Towns", който се появи на екран през август. През 2016-та също ще се включи в няколко проекта. Звездата ще има малка роля в комедията на Jennifer Saunders "Absolutely Fabulous".

Момичето е рекламно лице на "La Collection De Paris", а снимките за компанията се проведоха миналия месец в New York. Във фотосесията Delevingne съчетава няколко визии от 80-те години. На част от фотосите е с прибрана коса, облечена в рокля с пайети и колан под бюста, на други е с пусната коса и в смокинг.




Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: