четвъртък, 17 март 2016 г.

Белослава: Когато отвътре е хубаво, навън личи!

Певицата съобщи в социалните мрежи, че е посветила песен на майка си. Парчето вече се върти по радиостанциите у нас, а на 23-ти април Белослава ще го представи на премиерата на новия си албум "Красотата". 
В момента изпълнителката трескаво се готви за предстоящите й концерти в София и Бургас. На 23-ти април тя ще изненада меломаните в зала 1 на НДК, а два дни по-късно ще се качи на сцената на операта в морския град. 

Преди ден Белослава написа във фейсбук следното:"Песента "Мама" вече е готова. Тя е вдъхновена и посветена на моята майка, безкрайна душа и брилянтна актриса - Анета Сотирова, благодарение на която аз дишам, живея и туптя в ритъма на музиката и в любовта на живота!!! Музиката и аранжиментът на "Мама" са дело на Тони Рикев. В нея звучи вълшебният тромпет на Росен Захариев-Роко. От днес в радиоефира, а на 23 април - ще я чуете на живо на премиерата на албума "Красотата" в зала 1 на НДК, както и на 25 април - в Бургаската опера.".

"Красотата" е четвъртият студиен албум на талантливата дама. По думите й много често се възпява любовта, която е вдъхновение за много хора. Красотата обаче има много лица и музиката като диктатор може да обрисува красотата по всевъзможни начини. "Душата за мен е онзи подарък от Господ, който трябва да се го обгрижваме, да му се наслаждаваме и да го ласкаем много повече колкото външността, защото когато отвътре е хубаво навън личи.", категорична е Йонова. 

На 18-ти март пък Бубето ще "забие" заедно с "ЪпсурТ" в "Mixtape 5". Това не е първата им съвместна проява. Преди два месеца те направиха дебютен лайф, който се оказа изключително успешен. Нещото, което най-много радва музикантите е разнообразнието на публиката. "Много хора тогава не успяха да влязат. Затова сега правим втора дата. Това, което видях от сцената беше страхотно. Нашата публика е отгледала вече своите деца и имаше малки, големи и още по-големи момчета и момичета, които пееха заедно с нас.", сподели чаровната певица в "Преди обед".




Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: