понеделник, 7 март 2016 г.

Ellie Goulding се оттегля от музиката

Певицата разкри, че ще си даде почивка от музикалната кариера, защото наскоро се разделила с приятеля си. С Dougie Poynter бяха заедно две години и сега Ellie изживява тежък период. 
Британката потвърди официално, че се е разделила с любимия си за втори път. Това се случило преди месец и най-трудното нещо било да съчетава професионалните си ангажименти с личните си драми. Ето защо тя обяви, че ще направи пауза за неопределен период. Разбира се, феновете й са разочаровани, но се надяват, че Goulding ще се завърне по същия грандиозен начин, както направи Adele. 

"Когато си в светлината на прожекторите изглежда така сякаш можеш да се справиш с всичко по-добре от всеки друг, което не е вярно ни най-малкo. Вече не съм във връзка и наистина ми е трудно.", казва блондинката пред британския вестник "The Sun".

Желанието на дамата е да се усамоти и да преосмисли живота си. През октомври миналата година тя сложи край на световното си турне "Delirium". Поради многото си концерти изпълнителката е пожертвала личния си живот. Това е причината в момента да не работи по никакви нови проекти. 

"Не знам кога ще издам нов албум. Няма да е догодина. Предвид професията ми, нямам кой знае какъв социален живот и човек става склонен да се обкръжава само с хора от бранша. Искам да пътувам и да се срещам с нови хора, извън музикалната индустрия, да разширя хоризонтите си. Харесва ми идеята да не знам какво ще стане в следващия момент. Ако ме забравят междувременно, така да бъде. В един момент просто ще се върна.", споделя още 29-годишната Ellie.



Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: