вторник, 22 март 2016 г.

Поли пусна песента си за "Евровизия"

Преди броени часове певицата сподели аудио версията към "If Love Is A Crime". В него тя пее на английски и български, а музиката е доста по-комерсиална и динамична от тази на "На инат". 
По всичко личи, че тазгодишната ни песен за "Евровизия" ще пожъне по-голям успех от онази, с която България се яви през 2008-ма. Тук можете да чуете въпросното парче: https://www.youtube.com/. До момента то се радва на положителни коментари и подкрепа, както от страна на меломаните, така и от страна на музикантите. 

Мария Илиева сподели песента във фейсбук, а под нея написа: "Успех на Eurovision Song Contest, Poli Genova/Поли Генова! Парчето е супер, за изпълнението на живо нямам съмнения! Споделяйте песента и подкрепяйте талантливото ни момиченце!".

Орлин Павлов и синът на Маги - Бебо Халваджиян също дадоха по един лайк на сингъла, който ще бъде представен в края на май месец в Швеция. Самата Поли се вълнува за предстоящото събитие, а освен това участва и в предаването "Като две капки вода". Генова е водеща и на "Българският топ 40" по "БНТ". Въпреки много ангажименти блондинката съумява да ги съчетава и дава всичко от себе си.

Теодосий Спасов се включва в изпълнението и прави композицията още по-уникална. Автори на парчето са Борислав Миланов и Себастиан Арман. Шведският композитор Йоаким Бо Персон също помогна в създаването на проекта. Той е работел със звезди като Дженифър Лопес, Шакира, Кели Кларксън и Бритни Спиърс. Родната ни дама е съавтор на текста, чието послание е за силата на любовта и смелостта, която притежават обичащите хора - готови да стигнат до край, независимо от обстоятелствата и общественото мнение.



Снимка - https://www.facebook.com/

Няма коментари: