четвъртък, 3 март 2016 г.

Tyrese Gibson: Засрами се, Chris Rock!

Артистът критикува колегата си, който тази година беше водещ на "Оскар"-ите. 50 Cent и Snoop Dogg също определиха избора на Академията като еднообразен.
Музикантите показаха видното си разочарование в социалните мрежи. В "Instagram" те обясниха, че тази година е липсвало всякакво разнообразие в наградите и номинациите на Академията. Ще припомним, че "Mad Max: Fury Road" взе цели шест статуетки. 

"Chris, моля те не води "Оскари"-те вече.", написа 50 Cent  под снимка на актьора. Той се пошегува с реакцията на Jada Pinkett-Smith за бойкот на наградите. "Jada е ядосана. Jada каза, че няма да дойде в знак на протест. Тя няма ли ТВ шоу? Jada бойкотира "Оскар"-ите? Все едно аз да бойкотирам бикините на Rihanna, защото не съм поканен.", каза Rock на 88-та церемония по връчването на "Оскар"-ите.

Според Tyrese втория опит на комедианта като водещ е бил пълен провал. "Ти наистина ли използва сцената, за да сломиш една от най-силните, безстрашни, тъмнокожи жени в този град? Шегите са просто шеги, нали? Но не и когато някой се опитва да промени нещо. Не и когато някой се опитва да промени климата за нашите синове и дъщери. Не гледах, но хората говорят и някой публикува откриването на вечерта и речта на Chris Rock. Засрами се, Chris Rock! Сега нека отида в "YouTube" и да изгледам речта на Leo. Така се гордея с тебе, Leo!", споделя в клипа си тъмнокожия изпълнител и артист. Тук можете да видите въпросното видео на разгневения Gibson: https://www.instagram.com/.

В отговор на скандала, който се разигра в последните седмици, президентът на Американската филмова академия Cheryl Boone Isaacs заяви по време на събитието, че е с "разбито сърце" и обеща да промени състава на членовете на Академията. 



Снимка - https://www.google.com

Няма коментари: