вторник, 8 март 2016 г.

David помогнал за модния бизнес на Victoria

Футболистът е спасил модната империя на жена си, след като тя загуби 6 милиона долара миналата година. Твърди се, че той й е дал 8,3 милиона, но до този момент официално изявление от двойката по случая няма.
Victoria откри нов магазин в Лондон през 2014-та и похарчи над 4,8 милиона долара. Луксозният магазин има и VIP зона с произведения на изкуството от британския дизайнер Damien Hirst, които са окачени по стените.

Въпреки голямата инвестиция явно на Posh не й е потръгнало и няколко месеца по-късно David се намесил. Той й е дал 8,3 милиона, за да може да премине през този труден период. 

Счетоводителят Robert Leach споделя пред британския вестник "The Sun" следното: "Акаунтите им показват, че има прехвърляне и операции между компаниите на Victoria и тези на мъжа й. Двойката просто мести печалбите по между си.". 

Отчетите за последната година обаче показват рязко понижение на приходите в сравнение с тези от 2014-та. Бранда на госпожа Beckham е направил оборот от 54 милиона долара. David е най-високоплатеният футболист в света и има сделки с компании като "Adidas", "H&M" и скъпата марка за часовници "Breitling". Според списание "Forbes" той има зад гърба си над 80 милиона през 2015-та година.

Звездното семейство има своите възходи и падения, откакто започна по отделно да правят бизнес. За изминалата година фирмите на английския спортист са събрали 20 милиона, сочат още данните на изданието.



Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: