петък, 18 март 2016 г.

Михаела Филева: Успехът е нещо много преходно!

Според младата дама хората в България са супер обрани в емоциите и думите си. Това до някаква степен е добре, защото дава спокойствие на популярните личности у нас. 
Михаела призна пред "Би Ти Ви", че родителите й не са музиканти, но именно майка й първа открива музикалния й талант и я записва на уроци по пиано. "Тя все още е от тези родители, които много умерено поднасят критиката си. Не съм била много бита или наказвана. С мен се сядаше и се говореше.", разкрива Филева. Като дете тя е била доста щура и вместо с кукли е играла с камиони. След детските тананикания първата песен, която изпълнителката запява пред близките си била "Една българска роза" на Паша Христова. 

Красавицата разкри, че в училище правили хореография на песните на Britney Spears, а като тийнейджър слушала Eminem."Той беше артистът, който отговаряше на тези тийнеджърските, бунтовни емоции, които те обземат заради хормоналния дисбаланс в теб.", споделя момичето, което сега е жури в "България търси талант". Част от хобитата й са да танцува, рисува и шие. 

Певицата започва да се чувства разпознавана от хората след колаборацията с Били Хлапето "Когато ти трябвам". "Не трябва да се самозабравяш. Не трябва да вярваш дори за секунда, че си постигнал нещо непостигнато. Нещото, което мен ме държи на Земята е факта, че знам, че успеха е нещо много, много преходно.", счита Великотърновката. По нейно мнение хората, които се разминават с нея по улицата рядко изпадат в истерия, шушнат си, но са сдържани. Децата са най-открити и искрени, а по-възрастните се притесняват да изразят себе си. 

Преди по-малко от седмица излезе последния проект на Михаела, който се казва "Филм за двама". Видеото към него отново е изключително стилно, както всички продукции на Графа и "Monte Music". Само за шест дена клипа е гледан над 80 хиляди пъти. Тук можете да го видите: https://www.youtube.com/.




Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: