четвъртък, 10 март 2016 г.

Графа тръгва на европейско турне

Музикантът обяви в социалните мрежи, че ще тръгне на обиколка из Европа за първи път през май тази година. На концертите си той ще представи песните от новия си албум "Моменти". 
През септември 2015-та Влади посети Лондон за първи път. Участието му там беше изключително успешно и само няколко месеца след това той ще се завърне с нови сили там. Освен това с нетърпение очаква да посети и другите европейски градове.

Турнето му ще носи мотото "По-близо един до друг" и ще стартира на 12-ти май във Виена. Графа, Борислав Бояджиев и Венци Трифонов ще завършат музикалната си обиколка в Барселона на 28-ми май. Най-нетърпеливите фенове вече могат да си закупят билети от мрежата на "Eventim", както и на място от самите заведения. За повече подробности следете профилите на певеца в интернет.

На 11-ти май ще е официалната премиера на 12-тия студиен албум на Ампов "Моменти". Меломаните в Европа ще имат възможността първи да чуят най-новите песни на изпълнителя. Той разкрива, че по него е работел повече от година, а в компилацията ще бъдат включени и хитовете "Домино", "Моменти", "На ръба на лудостта" и "Седемте езера". 

Съвсем скоро почитателите на Графа ще могат да видят и най-новото му видео към "Drama Queen". Именно с това парче той ще открехне завесата към последния си проект.




Снимка - https://www.facebook.com/

Няма коментари: